pendik escort bayan
ak

Çumra'daki Mahallerdeki Çalışmalar Sürüyor

05.11.2018 - 11:38, Güncelleme: 05.11.2018 - 11:38
 

Çumra'daki Mahallerdeki Çalışmalar Sürüyor

KONYA (AA) - Konya'nın Çumra ilçesinde belediye, mahallelerdeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor.İlçede Güvercinlik Mahallesi'nin halı sahası,...

KONYA (AA) - Konya'nın Çumra ilçesinde belediye, mahallelerdeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor.İlçede Güvercinlik Mahallesi'nin halı sahası, parkı, kanalizasyonu, kilitli taş ve asfalt çalışmaları tamamlandı. Temizlik hizmetleri konteyner yenileme çalışmaları tamamlanırken mezarlık çevre düzenleme ve temizlik çalışmalarının düzenli olarak devam ettiği bildirildi.Son olarak Çumra Belediyesi tarafından Güvercinlik Mahallesi'nin yıllardır büyük bir sorunu olan mahalle giriş çıkış köprüsünün 4 metreden 12 metreye genişletilerek hizmete açıldığı bildirildi.
KONYA (AA) - Konya'nın Çumra ilçesinde belediye, mahallelerdeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor.İlçede Güvercinlik Mahallesi'nin halı sahası,...

KONYA (AA) - Konya'nın Çumra ilçesinde belediye, mahallelerdeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İlçede Güvercinlik Mahallesi'nin halı sahası, parkı, kanalizasyonu, kilitli taş ve asfalt çalışmaları tamamlandı. Temizlik hizmetleri konteyner yenileme çalışmaları tamamlanırken mezarlık çevre düzenleme ve temizlik çalışmalarının düzenli olarak devam ettiği bildirildi.

Son olarak Çumra Belediyesi tarafından Güvercinlik Mahallesi'nin yıllardır büyük bir sorunu olan mahalle giriş çıkış köprüsünün 4 metreden 12 metreye genişletilerek hizmete açıldığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.