pendik escort bayan
ak

Çumra'daki Liselerarası Münazara Yarışması Sonuçlandı

20.01.2017 - 10:58, Güncelleme: 20.01.2017 - 10:58
 

Çumra'daki Liselerarası Münazara Yarışması Sonuçlandı

KONYA (AA) - Çumra Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Medeniyet Okulu Projesi kapsamında imzalanan protokolle yapılan Liselerarası Münazara...

KONYA (AA) - Çumra Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Medeniyet Okulu Projesi kapsamında imzalanan protokolle yapılan Liselerarası Münazara Yarışması'nın finalistleri belli oldu.İlçede bulunan liselerin katıldığı yarışma, Çumra Belediyesi Düğün ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, yaptığı konuşmada, yarı finalde 4 lisenin mücadele ettiğini söyledi.Kendisinin de ilahiyat fakültesinde okuduğunu dile getiren Oğuz, "Dünyanın en güzel melekleri sizlersiniz. Allah sizden razı olsun. Mevla en güzel yerlere sizleri ulaştırsın inşallah. Hepinize başarılar diliyorum." dedi.Yarışma süresince verilen aralarda, 15 Temmuz temalı videolar ve görseller sunuldu.
KONYA (AA) - Çumra Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Medeniyet Okulu Projesi kapsamında imzalanan protokolle yapılan Liselerarası Münazara...

KONYA (AA) - Çumra Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Medeniyet Okulu Projesi kapsamında imzalanan protokolle yapılan Liselerarası Münazara Yarışması'nın finalistleri belli oldu.

İlçede bulunan liselerin katıldığı yarışma, Çumra Belediyesi Düğün ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, yaptığı konuşmada, yarı finalde 4 lisenin mücadele ettiğini söyledi.

Kendisinin de ilahiyat fakültesinde okuduğunu dile getiren Oğuz, "Dünyanın en güzel melekleri sizlersiniz. Allah sizden razı olsun. Mevla en güzel yerlere sizleri ulaştırsın inşallah. Hepinize başarılar diliyorum." dedi.

Yarışma süresince verilen aralarda, 15 Temmuz temalı videolar ve görseller sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.