pendik escort bayan
ak

Çumra'da "Çanakkale'den 15 Temmuza" Konseri

23.03.2017 - 17:33, Güncelleme: 23.03.2017 - 17:33
 

Çumra'da "Çanakkale'den 15 Temmuza" Konseri

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi ve Çumra Belediyesi iş birliğiyle "Çanakkale'den 15 Temmuza" konulu konser düzenlendi.Çumra Belediye Başkanı...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi ve Çumra Belediyesi iş birliğiyle "Çanakkale'den 15 Temmuza" konulu konser düzenlendi.Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, belediyenin düğün salonunda düzenlenen programda, vatandaşların memnun kalacakları bir program icra ettiklerini söyledi.Çanakkale'de şehit olan kahraman şehitlerin hatırlanması için böyle bir program düzenlediklerini ifade eden Oğuz, "Kimdi Çanakkale. Ben tıp fakültesi mezunuyum. 100 kişiydik biz mezun olduğumuzda. İstanbul üniversitesi o dönemde 3 yıl mezun veremedi. O günleri asla unutmamamız gerekiyor." dedi.Oğuz, konuşmasında 16 Nisan'da yapılacak olan referandumun da önemine değinerek, Yakın bir süreçte seçilme yaşımız 18'e inecek ve 18 yaşında belediye başkanımız, milletvekilimiz olacak. 21 yaşındaki Fatih Sultan Mehmet'le hepimiz övünüyoruz ama 25 yaşına kadar adamdan sayılmıyoruz. İnşallah o da düzelecek ve 8 milyon gencimizin de temsil yeteneği bu ülkede olmuş olacak." diye konuştu.Konuşmanın ardından Uğur Demirci tarafından konser verildi.
KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi ve Çumra Belediyesi iş birliğiyle "Çanakkale'den 15 Temmuza" konulu konser düzenlendi.Çumra Belediye Başkanı...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi ve Çumra Belediyesi iş birliğiyle "Çanakkale'den 15 Temmuza" konulu konser düzenlendi.

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, belediyenin düğün salonunda düzenlenen programda, vatandaşların memnun kalacakları bir program icra ettiklerini söyledi.

Çanakkale'de şehit olan kahraman şehitlerin hatırlanması için böyle bir program düzenlediklerini ifade eden Oğuz, "Kimdi Çanakkale. Ben tıp fakültesi mezunuyum. 100 kişiydik biz mezun olduğumuzda. İstanbul üniversitesi o dönemde 3 yıl mezun veremedi. O günleri asla unutmamamız gerekiyor." dedi.

Oğuz, konuşmasında 16 Nisan'da yapılacak olan referandumun da önemine değinerek, Yakın bir süreçte seçilme yaşımız 18'e inecek ve 18 yaşında belediye başkanımız, milletvekilimiz olacak. 21 yaşındaki Fatih Sultan Mehmet'le hepimiz övünüyoruz ama 25 yaşına kadar adamdan sayılmıyoruz. İnşallah o da düzelecek ve 8 milyon gencimizin de temsil yeteneği bu ülkede olmuş olacak." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Uğur Demirci tarafından konser verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.