pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çumra'da Anaokulu İnşaatı Başladı

20.11.2018 - 09:23, Güncelleme: 20.11.2018 - 09:23
 

Çumra'da Anaokulu İnşaatı Başladı

KONYA (AA) - Çumra'da yapılacak olan 4 derslikli anaokulunun inşaatına başlandı.Meydan Mahallesi'ndeki okulun inşaat alanında incelemelerde bulunan Çumra...

KONYA (AA) - Çumra'da yapılacak olan 4 derslikli anaokulunun inşaatına başlandı.Meydan Mahallesi'ndeki okulun inşaat alanında incelemelerde bulunan Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, mahalledeki nüfus yoğunluğundan dolayı yeni bir okul ihtiyacı doğduğunu belirtti.400 metrekare üzerine yapılacak olan anaokulunun inşaatının başladığını ifade eden Oğuz, şunları kaydetti:"Bu okul, son 2 yıl içerisinde ilçemize kazandırdığımız 8. okulumuz oluyor. Bu okullarımızdan 4 tanesi tamamlanarak eğitim vermeye başladı. 2 tanesinde sona geldik. Bu okulla birlikte 2 okulun inşaatı devam ediyor. İlçemize kazandırılan tüm okullarımızın arsaları belediyemiz tarafından tahsis edildi. Çocuklarımıza, yeni bir nesle bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz."
KONYA (AA) - Çumra'da yapılacak olan 4 derslikli anaokulunun inşaatına başlandı.Meydan Mahallesi'ndeki okulun inşaat alanında incelemelerde bulunan Çumra...

KONYA (AA) - Çumra'da yapılacak olan 4 derslikli anaokulunun inşaatına başlandı.

Meydan Mahallesi'ndeki okulun inşaat alanında incelemelerde bulunan Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, mahalledeki nüfus yoğunluğundan dolayı yeni bir okul ihtiyacı doğduğunu belirtti.

400 metrekare üzerine yapılacak olan anaokulunun inşaatının başladığını ifade eden Oğuz, şunları kaydetti:

"Bu okul, son 2 yıl içerisinde ilçemize kazandırdığımız 8. okulumuz oluyor. Bu okullarımızdan 4 tanesi tamamlanarak eğitim vermeye başladı. 2 tanesinde sona geldik. Bu okulla birlikte 2 okulun inşaatı devam ediyor. İlçemize kazandırılan tüm okullarımızın arsaları belediyemiz tarafından tahsis edildi. Çocuklarımıza, yeni bir nesle bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.