pendik escort bayan
ak

Çumra'da Altyapı Çalışmaları

17.01.2018 - 16:13, Güncelleme: 17.01.2018 - 16:13
 

Çumra'da Altyapı Çalışmaları

KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz Ürünlü, Alibeyhüyüğü ve Yenidoğan mahallelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.Belediye ekiplerinin...

KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz Ürünlü, Alibeyhüyüğü ve Yenidoğan mahallelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.Belediye ekiplerinin mahallelerde yaptığı çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Ürünlü, vatandaşlarla sohbet etti.Ürünlü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2017 yılı yaz döneminin oldukça yoğun geçtiğini söyledi. Yol çalışmaları başta olmak üzere tüm faaliyetleri 53 mahallede gerçekleştirdiklerini belirten Ürünlü, "Hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde olmasıyla birlikte 2018 sezonu için yollarımızda kaldırım, bordür ve asfalt altyapı çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz planlı bir şekilde tüm mahallerimizde çalışmalarına devam ediyor." dedi.
KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz Ürünlü, Alibeyhüyüğü ve Yenidoğan mahallelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.Belediye ekiplerinin...

KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz Ürünlü, Alibeyhüyüğü ve Yenidoğan mahallelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye ekiplerinin mahallelerde yaptığı çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Ürünlü, vatandaşlarla sohbet etti.

Ürünlü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2017 yılı yaz döneminin oldukça yoğun geçtiğini söyledi.

Yol çalışmaları başta olmak üzere tüm faaliyetleri 53 mahallede gerçekleştirdiklerini belirten Ürünlü, "Hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde olmasıyla birlikte 2018 sezonu için yollarımızda kaldırım, bordür ve asfalt altyapı çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz planlı bir şekilde tüm mahallerimizde çalışmalarına devam ediyor." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.