pendik escort bayan
ak

Çumra Belediye Başkanı Oğuz, Yeni Mahalle'de

26.09.2018 - 17:03, Güncelleme: 26.09.2018 - 17:03
 

Çumra Belediye Başkanı Oğuz, Yeni Mahalle'de

KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Yeni Mahalleyi ziyaret etti.Başkan Oğuz, mahalle ziyaretleri sırasında, yapılan yatırımları yerinde...

KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Yeni Mahalleyi ziyaret etti.Başkan Oğuz, mahalle ziyaretleri sırasında, yapılan yatırımları yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle sohbet ediyor ve eksik ya da yapılması gereken hizmetleri yerinde planlıyor.Büyükşehir yasasıyla Çumra'nın 12 mahalleden, 53 mahalleye çıktığını belirten Oğuz, "Görevi devraldığımızda henüz merkez mahallelerimizin hizmetleri bitmemişti, bugün o merkez mahallerinden biri olan Yeni Mahallemizdeyiz. Bu mahallemizin de görev süremiz öncesinde ne bir kaldırımı vardı nede bir asfalt yapılmış yolu vardı ne de yıllardır beklenen hasret kalınan doğalgazı vardı. Allah'a hamd olsun Yenidoğan, Baraj, İstiklal ve Yeni mahallemize de dönemimiz içerisinde doğalgaz gelmiş oldu." dedi.
KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Yeni Mahalleyi ziyaret etti.Başkan Oğuz, mahalle ziyaretleri sırasında, yapılan yatırımları yerinde...

KONYA (AA) - Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Yeni Mahalleyi ziyaret etti.

Başkan Oğuz, mahalle ziyaretleri sırasında, yapılan yatırımları yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle sohbet ediyor ve eksik ya da yapılması gereken hizmetleri yerinde planlıyor.

Büyükşehir yasasıyla Çumra'nın 12 mahalleden, 53 mahalleye çıktığını belirten Oğuz, "Görevi devraldığımızda henüz merkez mahallelerimizin hizmetleri bitmemişti, bugün o merkez mahallerinden biri olan Yeni Mahallemizdeyiz. Bu mahallemizin de görev süremiz öncesinde ne bir kaldırımı vardı nede bir asfalt yapılmış yolu vardı ne de yıllardır beklenen hasret kalınan doğalgazı vardı. Allah'a hamd olsun Yenidoğan, Baraj, İstiklal ve Yeni mahallemize de dönemimiz içerisinde doğalgaz gelmiş oldu." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.