pendik escort bayan
ak

Çumra 1. Kitap Fuarı Açıldı

09.04.2018 - 14:18, Güncelleme: 09.04.2018 - 14:18
 

Çumra 1. Kitap Fuarı Açıldı

KONYA (AA) - Çumra Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çumra 1. Kitap Fuarı açıldı.Çumra Belediyesi Altınpark Konferans Salonu'nda...

KONYA (AA) - Çumra Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çumra 1. Kitap Fuarı açıldı.Çumra Belediyesi Altınpark Konferans Salonu'nda açılan ve yüzlerce yayın evine ait kitapların bulunduğu Çumra Kitap Fuarı 9-20 Nisan 2018 tarihlerinde okurları misafir edecek. Fuarda konuşan Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Kıvrak, Çumra'da bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi.Kıvrak, "İnşallah daha iyilerine doğru atılmış bir adımdır. Kitaplar beni her zaman heyecanlandırmıştır içeriyi görünce daha çok heyecanlandım. Umarım sizlerde aynı heyecanı yaşarsınız." dedi.Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz da "Burada kitap okuyacaksınız. Öğretmenleriniz var başınızda. Büyük bir halifemizin bir sözü var, 'Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum' diye. Bu kitapları okuyalım, yaşayalım, hayatımız çehremiz değişsin." diye konuştu.Fuarın açılışı, Kur’an-ı Kerim okunması ve İlçe Müftüsü Bekir Yücel'in duası ile gerçekleştirildi.Fuar, 9-20 Nisan tarihlerinde her gün akşam saat 20.00'ye kadar açık kalacak.
KONYA (AA) - Çumra Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çumra 1. Kitap Fuarı açıldı.Çumra Belediyesi Altınpark Konferans Salonu'nda...

KONYA (AA) - Çumra Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çumra 1. Kitap Fuarı açıldı.

Çumra Belediyesi Altınpark Konferans Salonu'nda açılan ve yüzlerce yayın evine ait kitapların bulunduğu Çumra Kitap Fuarı 9-20 Nisan 2018 tarihlerinde okurları misafir edecek.

Fuarda konuşan Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Kıvrak, Çumra'da bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kıvrak, "İnşallah daha iyilerine doğru atılmış bir adımdır. Kitaplar beni her zaman heyecanlandırmıştır içeriyi görünce daha çok heyecanlandım. Umarım sizlerde aynı heyecanı yaşarsınız." dedi.

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz da "Burada kitap okuyacaksınız. Öğretmenleriniz var başınızda. Büyük bir halifemizin bir sözü var, 'Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum' diye. Bu kitapları okuyalım, yaşayalım, hayatımız çehremiz değişsin." diye konuştu.

Fuarın açılışı, Kur’an-ı Kerim okunması ve İlçe Müftüsü Bekir Yücel'in duası ile gerçekleştirildi.

Fuar, 9-20 Nisan tarihlerinde her gün akşam saat 20.00'ye kadar açık kalacak.

Çumra 1. Kitap Fuarı Açıldı

Çumra 1. Kitap Fuarı Açıldı

Çumra 1. Kitap Fuarı Açıldı

Çumra 1. Kitap Fuarı Açıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.