pendik escort bayan
ak

Cumhuriyet'in 95 Yılı Kutlanıyor

29.10.2018 - 20:53, Güncelleme: 29.10.2018 - 20:53
 

Cumhuriyet'in 95 Yılı Kutlanıyor

Çankaya Belediyesince düzenlenen etkinlikler kapsamında Anıtkabir'e meşaleli yürüyüş yapıldı, sanatçı Nilüfer konser verdi

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesince 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Anıtkabir'e meşaleli yürüyüş düzenlendi.Milli Kütüphane önünde toplanan vatandaşlar ellerindeki meşalelerle Anıtkabir'e yürüdü.Katılımcılar, daha sonra Anıtpark'taki Nilüfer konserine geçti. Yoğun ilgi gören konserde Nilüfer'in seslendirdiği şarkılara vatandaşlar da eşlik etti.Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in de katıldığı etkinlikte, "Öğrenci Andı" okundu.
Çankaya Belediyesince düzenlenen etkinlikler kapsamında Anıtkabir'e meşaleli yürüyüş yapıldı, sanatçı Nilüfer konser verdi

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesince 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Anıtkabir'e meşaleli yürüyüş düzenlendi.

Milli Kütüphane önünde toplanan vatandaşlar ellerindeki meşalelerle Anıtkabir'e yürüdü.

Katılımcılar, daha sonra Anıtpark'taki Nilüfer konserine geçti. Yoğun ilgi gören konserde Nilüfer'in seslendirdiği şarkılara vatandaşlar da eşlik etti.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in de katıldığı etkinlikte, "Öğrenci Andı" okundu.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.