pendik escort bayan
ak

Cumhuriyet Üniversitesinden Judoda Derece

06.05.2019 - 15:08, Güncelleme: 06.05.2019 - 15:08
 

Cumhuriyet Üniversitesinden Judoda Derece

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) öğrencisi Nurdan Almalı, Türkiye Üniversiteler Arası Judo Müsabakalarında 2'nci oldu. CÜ'den yapılan açıklamaya...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) öğrencisi Nurdan Almalı, Türkiye Üniversiteler Arası Judo Müsabakalarında 2'nci oldu. CÜ'den yapılan açıklamaya göre, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve çok sayıda üniversiteden sporcunun katıldığı müsabakalar çekişmeli anlara sahne oldu. CÜ'yü temsilen yarışmalara katılan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Öğretmenlik Bölümü 2’inci Sınıf Öğrencisi Nurdan Almalı 63 kilogramda yapılan müsabakada Türkiye ikincisi oldu. Açıklamada görüşlerine yer verilen Almalı, "Bu, benim ve üniversitem için oldukça gurur verici bir durum. Bizlerden desteğini esirgemeyen rektörümüze ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da başarımız artarak devam edecek inşallah." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) öğrencisi Nurdan Almalı, Türkiye Üniversiteler Arası Judo Müsabakalarında 2'nci oldu. CÜ'den yapılan açıklamaya...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) öğrencisi Nurdan Almalı, Türkiye Üniversiteler Arası Judo Müsabakalarında 2'nci oldu.

CÜ'den yapılan açıklamaya göre, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve çok sayıda üniversiteden sporcunun katıldığı müsabakalar çekişmeli anlara sahne oldu. CÜ'yü temsilen yarışmalara katılan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Öğretmenlik Bölümü 2’inci Sınıf Öğrencisi Nurdan Almalı 63 kilogramda yapılan müsabakada Türkiye ikincisi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Almalı, "Bu, benim ve üniversitem için oldukça gurur verici bir durum. Bizlerden desteğini esirgemeyen rektörümüze ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da başarımız artarak devam edecek inşallah." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.