pendik escort bayan
ak

Cumhuriyet Üniversitesinde İşten Çıkarılan Güvenlik Görevlileri

20.10.2016 - 20:03, Güncelleme: 20.10.2016 - 20:03
 

Cumhuriyet Üniversitesinde İşten Çıkarılan Güvenlik Görevlileri

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi, işten çıkarılan 15 güvenlik görevlisiyle ilgili bazı basın yayın organlarında çıkan haberler üzerine açıklama...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi, işten çıkarılan 15 güvenlik görevlisiyle ilgili bazı basın yayın organlarında çıkan haberler üzerine açıklama yaptı.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Uygulama Hastanesinde görev yapan söz konusu 15 güvenlik personelinin, Teknik Şartname'de belirlenen "Elemanlarda Aranan Vasıflar" kısmındaki nitelikleri taşımadıklarının tespit edildiği belirtildi. Açıklamada, "Bu şartnamede güvenlik görevlisi olarak alınacak elemanların en az lise mezunu olmaları, erkeklerin askerliğini yapmış olmaları ve çalışmalarını engelleyecek fiziki bir özürlerinin bulunmaması şartlarını taşımaları gerektiği belirtilmiştir. Halbuki işten çıkarılması söz konusu olan 15 güvenlik görevlisinden 10'unun ortaokul mezunu olduğu, 4'ünün askerliğini yapmamış oldukları ve 1'inin de yüzde 55 engelli olduğu tespit edilmiş ve adı geçen 15 elemanın görevleri 17 Ekim tarihinde sona erdirilmiştir." ifadelerine yer verildi.Yazılı açıklamada, güvenlik görevlilerinin şartnameye uygun olmadan işe alınmasına neden olan güvenlik şirketi hakkında da yasal işlem başlatılacağı belirtildi.
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi, işten çıkarılan 15 güvenlik görevlisiyle ilgili bazı basın yayın organlarında çıkan haberler üzerine açıklama...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi, işten çıkarılan 15 güvenlik görevlisiyle ilgili bazı basın yayın organlarında çıkan haberler üzerine açıklama yaptı.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Uygulama Hastanesinde görev yapan söz konusu 15 güvenlik personelinin, Teknik Şartname'de belirlenen "Elemanlarda Aranan Vasıflar" kısmındaki nitelikleri taşımadıklarının tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, "Bu şartnamede güvenlik görevlisi olarak alınacak elemanların en az lise mezunu olmaları, erkeklerin askerliğini yapmış olmaları ve çalışmalarını engelleyecek fiziki bir özürlerinin bulunmaması şartlarını taşımaları gerektiği belirtilmiştir. Halbuki işten çıkarılması söz konusu olan 15 güvenlik görevlisinden 10'unun ortaokul mezunu olduğu, 4'ünün askerliğini yapmamış oldukları ve 1'inin de yüzde 55 engelli olduğu tespit edilmiş ve adı geçen 15 elemanın görevleri 17 Ekim tarihinde sona erdirilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Yazılı açıklamada, güvenlik görevlilerinin şartnameye uygun olmadan işe alınmasına neden olan güvenlik şirketi hakkında da yasal işlem başlatılacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.