pendik escort bayan
ak

Cumhuriyet Üniversitesinde Beyaz Önlük Giyme Töreni

24.10.2016 - 16:08, Güncelleme: 24.10.2016 - 16:08
 

Cumhuriyet Üniversitesinde Beyaz Önlük Giyme Töreni

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi, Veterinerlik bölümü öğrencileri düzenlenen törenle beyaz önlük giydi.Üniversite Yerleşkesindeki Kültür Merkezinde...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi, Veterinerlik bölümü öğrencileri düzenlenen törenle beyaz önlük giydi.Üniversite Yerleşkesindeki Kültür Merkezinde düzenlenen törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çimen, yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilere hayırlı olmasını diledi.Ailelerden teslim aldıkları öğrencileri ülke için yetişmiş birer birey olarak topluma kazandıracaklarını dile getiren Çimen,"Yeni öğretim yılına başladınız. Beyaz önlük son yıllarda yaygınlaştı. İlk öğrencilik heyecanı, öğrencilere ve velilere ayrı bir hava veriyor. Beyaz önlük giyen Veterinerlik Fakültesi öğrencilerimizi tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı. Veterinerlik Fakültesinden 60 öğrencinin beyaz önlük giydiği törene, Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyit Yıldız, Sivas Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Özcan Karataş, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haki Kara ile öğrenci velileri katıldı.
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi, Veterinerlik bölümü öğrencileri düzenlenen törenle beyaz önlük giydi.Üniversite Yerleşkesindeki Kültür Merkezinde...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi, Veterinerlik bölümü öğrencileri düzenlenen törenle beyaz önlük giydi.

Üniversite Yerleşkesindeki Kültür Merkezinde düzenlenen törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çimen, yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

Ailelerden teslim aldıkları öğrencileri ülke için yetişmiş birer birey olarak topluma kazandıracaklarını dile getiren Çimen,"Yeni öğretim yılına başladınız. Beyaz önlük son yıllarda yaygınlaştı. İlk öğrencilik heyecanı, öğrencilere ve velilere ayrı bir hava veriyor. Beyaz önlük giyen Veterinerlik Fakültesi öğrencilerimizi tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Veterinerlik Fakültesinden 60 öğrencinin beyaz önlük giydiği törene, Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyit Yıldız, Sivas Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Özcan Karataş, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haki Kara ile öğrenci velileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.