pendik escort bayan
ak

Cumhuriyet Üniversitesinde Askıda Simit Uygulaması

21.11.2017 - 11:08, Güncelleme: 21.11.2017 - 11:08
 

Cumhuriyet Üniversitesinde Askıda Simit Uygulaması

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesinde (CÜ) askıda simit uygulaması başlatıldı. CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, hayırseverlerden temin edilen...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesinde (CÜ) askıda simit uygulaması başlatıldı. CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, hayırseverlerden temin edilen simitlerin ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması amacını taşıyan uygulama, ilk olarak Edebiyat Fakültesi B Binası kantininde başlatıldı. Uygulamanın başlaması dolayısıyla yapılan törende konuşan Vakıf Genel Sekreteri Mahmut İnat, bu tür uygulamaların gençlere verilen değeri göstermesi açısından önemli olduğunu belirtti. İnat, katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür etti. CÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Emrullah Gök ise öğrencilere yönelik bu tür faaliyetleri takdirle karşıladıklarını ifade ederek, bu uygulamanın tüm üniversiteye yayılmasını arzu ettiklerini belirtti. Gök, hayırseverleri projeye destek olmaya davet etti.
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesinde (CÜ) askıda simit uygulaması başlatıldı. CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, hayırseverlerden temin edilen...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesinde (CÜ) askıda simit uygulaması başlatıldı.

CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, hayırseverlerden temin edilen simitlerin ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması amacını taşıyan uygulama, ilk olarak Edebiyat Fakültesi B Binası kantininde başlatıldı.

Uygulamanın başlaması dolayısıyla yapılan törende konuşan Vakıf Genel Sekreteri Mahmut İnat, bu tür uygulamaların gençlere verilen değeri göstermesi açısından önemli olduğunu belirtti.

İnat, katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür etti.

CÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Emrullah Gök ise öğrencilere yönelik bu tür faaliyetleri takdirle karşıladıklarını ifade ederek, bu uygulamanın tüm üniversiteye yayılmasını arzu ettiklerini belirtti.

Gök, hayırseverleri projeye destek olmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.