pendik escort bayan
ak

Cumhuriyet Başsavcısı İrcal, hain terör saldırısını kınadı

12.12.2016 - 13:36, Güncelleme: 12.12.2016 - 13:36
 

Cumhuriyet Başsavcısı İrcal, hain terör saldırısını kınadı

Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen emniyet güçlerimiz ve vatandaşlarımızın şehit düştüğü hain saldırıyı nefretle kınadı.

Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen emniyet güçlerimiz ve vatandaşlarımızın şehit düştüğü hain saldırıyı nefretle kınadı.Başsavcı İrcal açıklamasında, "İstanbul'da güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Bu hain terör saldırıları milletimizin birliğini ve huzurunu, vatanımızın bölünmez bütünlüğü hedef alan kalleş saldırılardır. Türkiye Cumhuriyeti devleti, vatan hainleri ve alçakların bu kirli oyununu bozacak güç ve kudrettedir. Hiçbir güç milletimize diz çöktüremeyecektir. Biz millet olarak birbirimize bağlandığımız sürece hiçbir terör olayının asla başarılı olması mümkün değildir. Bu alçak saldırının arkasında durup, onlara çanak tutan, kandan beslenen kirli eller de en kısa süre içerisinde adalet karşısında hesap vereceklerdir. Vatanı ve milleti için canını seve seve veren, bu uğurda şehitlik mertebesine ulaşmak için bir an olsun düşünmeyen bir milletin torunları olarak söz konusu vatan olunca bir bedel ödenecekse biz millet olarak bu bedeli öderiz, terörün belini kırmaya başladığımız, diğer ülke müslümanlarına kucak açtığımız, askeri darbenin ardından ekonomik darbe gibi girişimlerin başarısız kaldığı ve maskelerin düştüğü bu günlerde yine milletimize hesap ödettirmeye çalışan şer güçlerin düşünemedikleri tek şey söz konusu vatan olduğunda göğsünü siper edecek ve şehitlik mertebesine ulaşacak milyonların olduğu gerçeğidir.Hain saldırı sonrası şehitlik makamına ulaşan emniyet güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Tedavileri devam eden emniyet güçlerimiz ve vatandaşlarımıza ise acil şifalar temenni ediyorum" dedi. -  Sivas
Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen emniyet güçlerimiz ve vatandaşlarımızın şehit düştüğü hain saldırıyı nefretle kınadı.

Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen emniyet güçlerimiz ve vatandaşlarımızın şehit düştüğü hain saldırıyı nefretle kınadı.

Başsavcı İrcal açıklamasında, "İstanbul'da güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Bu hain terör saldırıları milletimizin birliğini ve huzurunu, vatanımızın bölünmez bütünlüğü hedef alan kalleş saldırılardır. Türkiye Cumhuriyeti devleti, vatan hainleri ve alçakların bu kirli oyununu bozacak güç ve kudrettedir. Hiçbir güç milletimize diz çöktüremeyecektir.
Biz millet olarak birbirimize bağlandığımız sürece hiçbir terör olayının asla başarılı olması mümkün değildir. Bu alçak saldırının arkasında durup, onlara çanak tutan, kandan beslenen kirli eller de en kısa süre içerisinde adalet karşısında hesap vereceklerdir.
Vatanı ve milleti için canını seve seve veren, bu uğurda şehitlik mertebesine ulaşmak için bir an olsun düşünmeyen bir milletin torunları olarak söz konusu vatan olunca bir bedel ödenecekse biz millet olarak bu bedeli öderiz, terörün belini kırmaya başladığımız, diğer ülke müslümanlarına kucak açtığımız, askeri darbenin ardından ekonomik darbe gibi girişimlerin başarısız kaldığı ve maskelerin düştüğü bu günlerde yine milletimize hesap ödettirmeye çalışan şer güçlerin düşünemedikleri tek şey söz konusu vatan olduğunda göğsünü siper edecek ve şehitlik mertebesine ulaşacak milyonların olduğu gerçeğidir.
Hain saldırı sonrası şehitlik makamına ulaşan emniyet güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Tedavileri devam eden emniyet güçlerimiz ve vatandaşlarımıza ise acil şifalar temenni ediyorum" dedi. -  Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.