pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cumhuriyet 93 Yaşında

29.10.2016 - 23:13, Güncelleme: 29.10.2016 - 23:13
 

Cumhuriyet 93 Yaşında

Maltepe Belediyesi, Cumhuriyetin 93. yıl dönümü dolayısıyla fener alayı düzenledi

İSTANBUL (AA) - Maltepe Belediyesi, Cumhuriyetin kuruluşunun 93'üncü yıl dönümü nedeniyle fener alayı düzenledi. Maltepe Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye binasının önünden başlayan ve binlerce kişinin katıldığı fener alayı, Beşçeşmeler Meydanı’nda son buldu. "İlelebet Cumhuriyet" pankartı ve 10. Yıl Marşı eşliğinde yürüyen Maltepelilere, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP Maltepe İlçe Başkanı Zeynep Babacan ve Lozan Mübadilleri Vakfı üyeleri, mahalle muhtarları ve meclis üyeleri de eşlik etti. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi Cumhuriyetin ilelebet yaşayacağını ve yaşatılacağını belirterek, şu ifadelere yer verdi:"Cumhuriyet kimsesizlerin sahibi, hürriyet, eşitlik, bağımsızlık ve özgürlüktür. Eğer Atatürk'ün kurduğu bu Cumhuriyeti sahiplenir ve değerlerine sahip çıkarsak daha da ileriye, daha da çağdaş bir görünüme kavuşturacağız. Mustafa Kemal Atatürk'ün değerlerine sahip çıkıyoruz. Burada unutulmaya yüz tutan mübadil davulu gösterisine de sahip çıktık. Bu yıl 93 davulla Cumhuriyetimizi kutladık, gelecek sene 94 davul olacak. Türkiye'nin her yerinden davulcularımız geldi." Törenin sonunda Lozan Mübadilleri Vakfı Korosu, Cumhuriyetin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirdi. Burhan Öcal ve Trakya All Stars da şarkılarıyla meydanı dolduranları coşturdu.
Maltepe Belediyesi, Cumhuriyetin 93. yıl dönümü dolayısıyla fener alayı düzenledi

İSTANBUL (AA) - Maltepe Belediyesi, Cumhuriyetin kuruluşunun 93'üncü yıl dönümü nedeniyle fener alayı düzenledi.

Maltepe Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye binasının önünden başlayan ve binlerce kişinin katıldığı fener alayı, Beşçeşmeler Meydanı’nda son buldu.

"İlelebet Cumhuriyet" pankartı ve 10. Yıl Marşı eşliğinde yürüyen Maltepelilere, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP Maltepe İlçe Başkanı Zeynep Babacan ve Lozan Mübadilleri Vakfı üyeleri, mahalle muhtarları ve meclis üyeleri de eşlik etti.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi Cumhuriyetin ilelebet yaşayacağını ve yaşatılacağını belirterek, şu ifadelere yer verdi:

"Cumhuriyet kimsesizlerin sahibi, hürriyet, eşitlik, bağımsızlık ve özgürlüktür. Eğer Atatürk'ün kurduğu bu Cumhuriyeti sahiplenir ve değerlerine sahip çıkarsak daha da ileriye, daha da çağdaş bir görünüme kavuşturacağız. Mustafa Kemal Atatürk'ün değerlerine sahip çıkıyoruz. Burada unutulmaya yüz tutan mübadil davulu gösterisine de sahip çıktık. Bu yıl 93 davulla Cumhuriyetimizi kutladık, gelecek sene 94 davul olacak. Türkiye'nin her yerinden davulcularımız geldi."

Törenin sonunda Lozan Mübadilleri Vakfı Korosu, Cumhuriyetin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirdi.

Burhan Öcal ve Trakya All Stars da şarkılarıyla meydanı dolduranları coşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.