pendik escort bayan
ak

Cumhurbaşkanlığından Vatandaşlara Aşure İkramı

04.10.2017 - 11:55, Güncelleme: 04.10.2017 - 11:55
 

Cumhurbaşkanlığından Vatandaşlara Aşure İkramı

Muharrem ayı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı himayesinde Sivas'ta vatandaşlara aşure dağıtıldı

Muharrem ayı münasebetiyle Cumhurbaşkanlığı himayesinde Sivas'ta vatandaşlara aşure ikram edildi.Ulu Camii bahçesinde öğle namazı sonrası yapılan aşure dağıtımına, Sivas Valisi Davut Gül, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanı Ahmet Minder, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve il protokolü katıldı.Ahmet Minder, aşure dağıtımı öncesi yaptığı konuşmada, yiğidin harman olduğu kent Sivas'ta bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 3 yıl önce başlatılan aşure dağıtımının bu yıl da devam ettiğini ifade eden Minder, "Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını, sevgilerini, muhabbetlerini sizlere arz etmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız da aynı şekilde aşure ikramında bulundular. 13 vilayetimizde aşure ikramında bulunuyoruz." dedi.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu ikramla birliğin, beraberliğin pekişmesine vesile olduğunu aktaran Ahmet Minder, "Muharrem ayı inancımızda çok önemli bir yer tutan, çok kutsal bir aydır. Aşure günü çok değişik hadiseler olmuştur. Bizim tarihimizde, İslam tarihinde müstesna bir yeri vardır. Aşure ikramının güzelliklere vesile olmasını diliyorum. Muharrem ayının birliğimize, beraberliğimize vesile olmasını diliyorum. Davetimize icabet eden Sivaslı hemşehrilerimize sevgilerimizi ve muhabbetlerimizi arz ediyorum." diye konuştu.Konuşmanın ardından Minder, Gül ve Aydın, Cumhurbaşkanlığının tarifine göre hazırlanan aşureleri vatandaşlara dağıttı.
Muharrem ayı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı himayesinde Sivas'ta vatandaşlara aşure dağıtıldı

Muharrem ayı münasebetiyle Cumhurbaşkanlığı himayesinde Sivas'ta vatandaşlara aşure ikram edildi.

Ulu Camii bahçesinde öğle namazı sonrası yapılan aşure dağıtımına, Sivas Valisi Davut Gül, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanı Ahmet Minder, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve il protokolü katıldı.

Ahmet Minder, aşure dağıtımı öncesi yaptığı konuşmada, yiğidin harman olduğu kent Sivas'ta bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 3 yıl önce başlatılan aşure dağıtımının bu yıl da devam ettiğini ifade eden Minder, "Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını, sevgilerini, muhabbetlerini sizlere arz etmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız da aynı şekilde aşure ikramında bulundular. 13 vilayetimizde aşure ikramında bulunuyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu ikramla birliğin, beraberliğin pekişmesine vesile olduğunu aktaran Ahmet Minder, "Muharrem ayı inancımızda çok önemli bir yer tutan, çok kutsal bir aydır. Aşure günü çok değişik hadiseler olmuştur. Bizim tarihimizde, İslam tarihinde müstesna bir yeri vardır. Aşure ikramının güzelliklere vesile olmasını diliyorum. Muharrem ayının birliğimize, beraberliğimize vesile olmasını diliyorum. Davetimize icabet eden Sivaslı hemşehrilerimize sevgilerimizi ve muhabbetlerimizi arz ediyorum." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Minder, Gül ve Aydın, Cumhurbaşkanlığının tarifine göre hazırlanan aşureleri vatandaşlara dağıttı.

Cumhurbaşkanlığından Vatandaşlara Aşure İkramı

Cumhurbaşkanlığından Vatandaşlara Aşure İkramı

Cumhurbaşkanlığından Vatandaşlara Aşure İkramı

Cumhurbaşkanlığından Vatandaşlara Aşure İkramı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.