pendik escort bayan
ak

Cumhurbaşkanı Ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru

09.06.2018 - 12:23, Güncelleme: 09.06.2018 - 12:23
 

Cumhurbaşkanı Ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Adayı Gülay Samancı, seçim çalışmaları kapsamında Derebucak ilçesini ziyaret etti.Samancı, kendisine eşlik eden...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Adayı Gülay Samancı, seçim çalışmaları kapsamında Derebucak ilçesini ziyaret etti.Samancı, kendisine eşlik eden İlçe Belediye Başkanı Ahmet Kısa ve partililerle birlikte ilçeye bağlı Tepearası, Taşlıpınar ve Gencek Mahallesi'nde bir araya geldiği vatandaşlardan 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde destek istedi."Vakit Derebucak vakti" diyen Samancı, 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekerken, Derebucak ilçesinin her zaman olduğu gibi bu seçimde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a güçlü bir şekilde sahip çıkacağını, milletvekili seçimlerinde de en yüksek oyu vererek birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergileyeceğine inandığını söyledi.
KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Adayı Gülay Samancı, seçim çalışmaları kapsamında Derebucak ilçesini ziyaret etti.Samancı, kendisine eşlik eden...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Adayı Gülay Samancı, seçim çalışmaları kapsamında Derebucak ilçesini ziyaret etti.

Samancı, kendisine eşlik eden İlçe Belediye Başkanı Ahmet Kısa ve partililerle birlikte ilçeye bağlı Tepearası, Taşlıpınar ve Gencek Mahallesi'nde bir araya geldiği vatandaşlardan 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde destek istedi.

"Vakit Derebucak vakti" diyen Samancı, 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekerken, Derebucak ilçesinin her zaman olduğu gibi bu seçimde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a güçlü bir şekilde sahip çıkacağını, milletvekili seçimlerinde de en yüksek oyu vererek birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergileyeceğine inandığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.