pendik escort bayan
ak

Cumhurbaşkanı Ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru

01.06.2018 - 12:03, Güncelleme: 01.06.2018 - 12:03
 

Cumhurbaşkanı Ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru

NEVŞEHİR (AA) - MHP Nevşehir Milletvekili adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel ve Fazlı Koç, beraberlerindeki heyetle Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar...

NEVŞEHİR (AA) - MHP Nevşehir Milletvekili adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel ve Fazlı Koç, beraberlerindeki heyetle Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesi ve Özyayla köyünde seçmenle buluştu. Karapınar beldesindeki bir kahvehanede vatandaşla sohbet eden heyet adına konuşma yapan Mehmet Varol, seçim sürecinin birlik ve beraberlik içinde Türkiye adına olumlu neticeyle sonuçlanmasını arzu ettiklerini belirtti. Ziyaret ettikleri yerlerde vatandaşın ilgi ve alakasıyla karşılandıklarını aktaran Varol, seçim süreci sonunda milletvekili olması halinde hayata geçirmek için çalışacakları projelerle ilgili bilgi verdi. Varol, "Bu davaya gönül veren arkadaşlarımız, teşkilat üyelerimiz, partimizin gönüllüleriyle hizmet seferberliği için koşturuyoruz. Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor ve MHP'ye her zamankinden fazla ihtiyaç var. Türkiye varsa MHP vardır. Sorunların çözüm adresi MHP'dir." diye konuştu.
NEVŞEHİR (AA) - MHP Nevşehir Milletvekili adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel ve Fazlı Koç, beraberlerindeki heyetle Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar...

NEVŞEHİR (AA) - MHP Nevşehir Milletvekili adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel ve Fazlı Koç, beraberlerindeki heyetle Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesi ve Özyayla köyünde seçmenle buluştu.

Karapınar beldesindeki bir kahvehanede vatandaşla sohbet eden heyet adına konuşma yapan Mehmet Varol, seçim sürecinin birlik ve beraberlik içinde Türkiye adına olumlu neticeyle sonuçlanmasını arzu ettiklerini belirtti.

Ziyaret ettikleri yerlerde vatandaşın ilgi ve alakasıyla karşılandıklarını aktaran Varol, seçim süreci sonunda milletvekili olması halinde hayata geçirmek için çalışacakları projelerle ilgili bilgi verdi.

Varol, "Bu davaya gönül veren arkadaşlarımız, teşkilat üyelerimiz, partimizin gönüllüleriyle hizmet seferberliği için koşturuyoruz. Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor ve MHP'ye her zamankinden fazla ihtiyaç var. Türkiye varsa MHP vardır. Sorunların çözüm adresi MHP'dir." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.