pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sivas Programı

06.12.2017 - 12:04, Güncelleme: 06.12.2017 - 12:04
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sivas Programı

Sivas Valisi Davut Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Aralık Pazar günü Sivas'ı ziyaretiyle ilgili basın toplantısı düzenledi.

Sivas Valisi Davut Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Aralık Pazar günü Sivas'ı ziyaretiyle ilgili basın toplantısı düzenledi.Gül, Şemsi Sivasi İl Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, milletin, devletin adeta top yekun saldırı altında olduğu bir dönemde, devletin ve milletin birliğini temsil eden Cumhurbaşkanının Sivas'ı ziyaret etmesinin çok önemli olduğunu söyledi.Sivaslılar'ın 4 Eylül'de olduğu gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ev sahipliği yapacağını belirten Gül, "İnşallah ayın 10'unda toplu açılışlarımız olacak. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nun oto parkında toplu açılışları da yaptıktan sonra ilimizden ayrılacaklar." dedi.Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sivas programı hakkında bilgi vererek şunları kaydetti: "Öncelikle saat 13.00'te il kongresine geliyor. Onu il teşkilatı organize ediyor. Saat 14.00'te de toplu açılışlar olacak. Yaklaşık 800 milyon liranın üzerinde tesislerimiz var. Bu tesisler, mevcut stadyum, stadyum yanındaki kapalı spor salonu, üniversite içerisindeki 3 bin kişilik öğrenci yurdu, organize sanayi bölgesindeki İŞGEM, Şarkışla'da 400 kişilik öğrenci yurdu, belediyenin alt geçitleri ve Mevlana Tüneli. Bunların tamamı 800 milyon liranın üzerinde. Tamamlanmış olup ama geçişi kabulü olmayan açılışları bunun içerisine koymadık. Bunlar arasında orduevi, Karşıyaka'da ki huzurevi, işitme engelliler okulu ve diğer birçok okulumuz var. Biz sadece geçici kabulü olanları koyduk."Sivaslılar'ın evlerini, iş yerlerini bayraklarla donatmalarını ve saat 14.00'teki toplu açılışa çocuklarıyla, eşleriyle, anneleriyle, babalarıyla katılmalarını arzuladıklarını dile getiren Gül, sözlerini şöyle tamamladı: "15 Temmuz'dan sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimizi ilk ziyareti. En son 2,5 yıl önce gelmişlerdi. O coşkuyu hem tüm Türkiye'ye hem Sayın Cumhurbaşkanımıza vermemiz lazım. Devletimizin, milletimizin birliğini temsil eden Cumhurbaşkanımızın şahsına ve cumhurbaşkanlığı makamına Sivaslılar en iyi şekilde ev sahipliği yaparak tarihinin en büyük kalabalığının olduğu güzel bir etkinlik yapılmasını arzu ediyoruz. Aziz Sivaslılar'dan katılım konusunda özel bir duyarlılık rica ediyoruz."
Sivas Valisi Davut Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Aralık Pazar günü Sivas'ı ziyaretiyle ilgili basın toplantısı düzenledi.

Sivas Valisi Davut Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Aralık Pazar günü Sivas'ı ziyaretiyle ilgili basın toplantısı düzenledi.

Gül, Şemsi Sivasi İl Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, milletin, devletin adeta top yekun saldırı altında olduğu bir dönemde, devletin ve milletin birliğini temsil eden Cumhurbaşkanının Sivas'ı ziyaret etmesinin çok önemli olduğunu söyledi.

Sivaslılar'ın 4 Eylül'de olduğu gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ev sahipliği yapacağını belirten Gül, "İnşallah ayın 10'unda toplu açılışlarımız olacak. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nun oto parkında toplu açılışları da yaptıktan sonra ilimizden ayrılacaklar." dedi.

Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sivas programı hakkında bilgi vererek şunları kaydetti: 

"Öncelikle saat 13.00'te il kongresine geliyor. Onu il teşkilatı organize ediyor. Saat 14.00'te de toplu açılışlar olacak. Yaklaşık 800 milyon liranın üzerinde tesislerimiz var. Bu tesisler, mevcut stadyum, stadyum yanındaki kapalı spor salonu, üniversite içerisindeki 3 bin kişilik öğrenci yurdu, organize sanayi bölgesindeki İŞGEM, Şarkışla'da 400 kişilik öğrenci yurdu, belediyenin alt geçitleri ve Mevlana Tüneli. Bunların tamamı 800 milyon liranın üzerinde. Tamamlanmış olup ama geçişi kabulü olmayan açılışları bunun içerisine koymadık. Bunlar arasında orduevi, Karşıyaka'da ki huzurevi, işitme engelliler okulu ve diğer birçok okulumuz var. Biz sadece geçici kabulü olanları koyduk."

Sivaslılar'ın evlerini, iş yerlerini bayraklarla donatmalarını ve saat 14.00'teki toplu açılışa çocuklarıyla, eşleriyle, anneleriyle, babalarıyla katılmalarını arzuladıklarını dile getiren Gül, sözlerini şöyle tamamladı: 

"15 Temmuz'dan sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimizi ilk ziyareti. En son 2,5 yıl önce gelmişlerdi. O coşkuyu hem tüm Türkiye'ye hem Sayın Cumhurbaşkanımıza vermemiz lazım. Devletimizin, milletimizin birliğini temsil eden Cumhurbaşkanımızın şahsına ve cumhurbaşkanlığı makamına Sivaslılar en iyi şekilde ev sahipliği yaparak tarihinin en büyük kalabalığının olduğu güzel bir etkinlik yapılmasını arzu ediyoruz. Aziz Sivaslılar'dan katılım konusunda özel bir duyarlılık rica ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.