pendik escort bayan
ak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Taziye Mesajı

12.02.2019 - 02:13, Güncelleme: 12.02.2019 - 02:13
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Taziye Mesajı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı- Cumhurbaşkanı Erdoğan: - "Kayıplarımızın acısını milletimizle birlikte derinden yaşıyoruz"

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı.Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter ve Facebook'tan paylaştığı taziye mesajında Çekmeköy'deki helikopter kazasında 4 askerin şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirtti."Kayıplarımızın acısını milletimizle birlikte derinden yaşıyoruz." ifadesini kullanan Erdoğan, şunları kaydetti:"Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyor; şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı, sabır ve metanet diliyorum."İstanbul Çekmeköy'de bir siteye zorunlu iniş yaptığı sırada henüz belirlenemeyen nedenle düşen 4. Kara Havacılık Alay Komutanlığına ait UH-1 tipi askeri helikopterdeki Pilot Yüzbaşı Ümit Özer, Yüzbaşı Semih Özcan, Astsubay Başçavuş İlyas Kaya ve Astsubay Üstçavuş Yakup Avşar şehit olmuştu.
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı- Cumhurbaşkanı Erdoğan: - "Kayıplarımızın acısını milletimizle birlikte derinden yaşıyoruz"

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter ve Facebook'tan paylaştığı taziye mesajında Çekmeköy'deki helikopter kazasında 4 askerin şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirtti.

"Kayıplarımızın acısını milletimizle birlikte derinden yaşıyoruz." ifadesini kullanan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyor; şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı, sabır ve metanet diliyorum."

İstanbul Çekmeköy'de bir siteye zorunlu iniş yaptığı sırada henüz belirlenemeyen nedenle düşen 4. Kara Havacılık Alay Komutanlığına ait UH-1 tipi askeri helikopterdeki Pilot Yüzbaşı Ümit Özer, Yüzbaşı Semih Özcan, Astsubay Başçavuş İlyas Kaya ve Astsubay Üstçavuş Yakup Avşar şehit olmuştu.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.