pendik escort bayan
ak

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sivas'ta

10.12.2017 - 19:38, Güncelleme: 10.12.2017 - 19:38
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sivas'ta

Valiliği ziyaret eden Erdoğan, Sivas'ta 2014 yılında dünyaya gelen ve Recep, Tayyip, Erdoğan ismi verilen üçüzler ve ailesiyle görüştü

SİVAS (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas Valiliğini ziyaret etti.Erdoğan, Sivas'taki toplu açılış töreninin ardından Sivas Valiliğine geçti. Vali Davut Gül tarafından karşılanan Erdoğan, polis tören mangasını selamlayarak valilik binasına giriş yaptı.Erdoğan, ziyarette Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı. Erdoğan'a ziyarette Vali Gül tarafından 15 Temmuz gecesi Anadolu Ajansı muhabiri Serhat Zafer tarafından çekilen fotoğraf ile çeşitli hediyeler verildi.Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, valilikte, Sivas'ta 2014 yılında dünyaya gelen ve Recep, Tayyip, Erdoğan ismi verilen üçüzler ve ailesiyle görüştü.Yaklaşık 3 saat süren ziyaret, basına kapalı gerçekleşti.
Valiliği ziyaret eden Erdoğan, Sivas'ta 2014 yılında dünyaya gelen ve Recep, Tayyip, Erdoğan ismi verilen üçüzler ve ailesiyle görüştü

SİVAS (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas Valiliğini ziyaret etti.

Erdoğan, Sivas'taki toplu açılış töreninin ardından Sivas Valiliğine geçti.

Vali Davut Gül tarafından karşılanan Erdoğan, polis tören mangasını selamlayarak valilik binasına giriş yaptı.

Erdoğan, ziyarette Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı.

Erdoğan'a ziyarette Vali Gül tarafından 15 Temmuz gecesi Anadolu Ajansı muhabiri Serhat Zafer tarafından çekilen fotoğraf ile çeşitli hediyeler verildi.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, valilikte, Sivas'ta 2014 yılında dünyaya gelen ve Recep, Tayyip, Erdoğan ismi verilen üçüzler ve ailesiyle görüştü.

Yaklaşık 3 saat süren ziyaret, basına kapalı gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.