pendik escort bayan
ak

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırgızistan'da

02.09.2018 - 13:58, Güncelleme: 02.09.2018 - 13:58
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırgızistan'da

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Muhammedkalıy Abılgaziyev'i kabul etti

BİŞKEK (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırgızistan Başbakanı Muhammedkalıy Abılgaziyev'i kabul etti.Devlet Konukevi'ndeki kabul, basına kapalı gerçekleşti.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabulünde oğlu Bilal Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz da hazır bulundu.
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Muhammedkalıy Abılgaziyev'i kabul etti

BİŞKEK (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırgızistan Başbakanı Muhammedkalıy Abılgaziyev'i kabul etti.

Devlet Konukevi'ndeki kabul, basına kapalı gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabulünde oğlu Bilal Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.