pendik escort bayan
ak

Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarını tutamadı!

21.05.2017 - 14:07, Güncelleme: 21.05.2017 - 14:07
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarını tutamadı!

AK Partililerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı salona girdiği andan itibaren coşkulu bir şekilde sloganlarla karşılaması Erdoğan'ın duygulu anlar yaşamasına neden oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 998 gün sonra AK Parti'nin başına geçeceği 3. olağanüstü kongre için programın yapılacağı Ankara Arena Spor Salonuna geldi. Erdoğan'ın salona giriş yaptığı an sabah saatlerinden itibaren salonu ve önündeki alanları dolduran kalabalık Cumhurbaşkanı'nı coşkuyla karşıladı. GÖZYAŞLARINI TUTAMADILARErdoğan'ın bu karşılama karşısında duygulu olduğu gözlenirken salondaki birçok partilinin gözyaşlarını tutamaması dikkat çekti.Salona girmeden önce, dışarıda bekleyen yüz binlerce AK Partiliye hitap eden Erdoğan'ı, salona girdiğinde ise Dombra müziği eşliğinde bir o kadar insan karşıladı. Kaynak: Haber7
AK Partililerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı salona girdiği andan itibaren coşkulu bir şekilde sloganlarla karşılaması Erdoğan'ın duygulu anlar yaşamasına neden oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 998 gün sonra AK Parti'nin başına geçeceği 3. olağanüstü kongre için programın yapılacağı Ankara Arena Spor Salonuna geldi. Erdoğan'ın salona giriş yaptığı an sabah saatlerinden itibaren salonu ve önündeki alanları dolduran kalabalık Cumhurbaşkanı'nı coşkuyla karşıladı. 

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

Erdoğan'ın bu karşılama karşısında duygulu olduğu gözlenirken salondaki birçok partilinin gözyaşlarını tutamaması dikkat çekti.

Salona girmeden önce, dışarıda bekleyen yüz binlerce AK Partiliye hitap eden Erdoğan'ı, salona girdiğinde ise Dombra müziği eşliğinde bir o kadar insan karşıladı.

 

dczk6_1495362047_3156.jpg

Kaynak: Haber7

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.