pendik escort bayan
ak

Cü'deki Turnuvalar Sona Erdi

07.05.2019 - 11:28, Güncelleme: 07.05.2019 - 11:28
 

Cü'deki Turnuvalar Sona Erdi

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan fakülteler arası futbol, voleybol ve basketbol...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan fakülteler arası futbol, voleybol ve basketbol turnuvaları sona erdi. CÜ yerleşkesinde yapılan final maçları sonucunda, futbolda Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu, voleybol erkeklerde Mühendislik Fakültesi, voleybol kadınlarda Sağlık Hizmetleri MYO, basketbol müsabakalarında ise Tıp Fakültesitakımları şampiyon oldu.Şampiyonlara kupaları Sağlık Kültür Spor Daire Başkan Vekili Muammer Çırçır verdi.
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan fakülteler arası futbol, voleybol ve basketbol...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan fakülteler arası futbol, voleybol ve basketbol turnuvaları sona erdi.

CÜ yerleşkesinde yapılan final maçları sonucunda, futbolda Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu, voleybol erkeklerde Mühendislik Fakültesi, voleybol kadınlarda Sağlık Hizmetleri MYO, basketbol müsabakalarında ise Tıp Fakültesitakımları şampiyon oldu.

Şampiyonlara kupaları Sağlık Kültür Spor Daire Başkan Vekili Muammer Çırçır verdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.