pendik escort bayan
ak

Cü'de Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

23.01.2018 - 16:08, Güncelleme: 23.01.2018 - 16:08
 

Cü'de Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) ile Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası arasında üniversitede işçi statüsünde çalışan personeli kapsayan...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) ile Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası arasında üniversitede işçi statüsünde çalışan personeli kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, iş sözleşmesi ile iş yerinde düzenli ve verimli çalışmayı sağlamak, hizmet kalitesini artırmak, işverenin ve işçilerin hak ve menfaatlerini dengelemek, karşılıklı iyi niyet ve güvenle iş barışını sağlamak, taraflar arasında doğabilecek farklılıkları uzlaştırıcı yollarla çözümlenmesi amaçlanıyor.Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, makamındaki imza töreninde yaptığı açıklamada, "Üniversitemizde işçi statüsünde görev yapan personelimizin maddi ve sosyal haklarını düzenleyen bu toplu iş sözleşmesinin personelimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." ifadesini kullandı.Törene, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Sivas Şube Başkanı Turan Taş ile sendika temsilcileri katıldı.
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) ile Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası arasında üniversitede işçi statüsünde çalışan personeli kapsayan...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) ile Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası arasında üniversitede işçi statüsünde çalışan personeli kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, iş sözleşmesi ile iş yerinde düzenli ve verimli çalışmayı sağlamak, hizmet kalitesini artırmak, işverenin ve işçilerin hak ve menfaatlerini dengelemek, karşılıklı iyi niyet ve güvenle iş barışını sağlamak, taraflar arasında doğabilecek farklılıkları uzlaştırıcı yollarla çözümlenmesi amaçlanıyor.

Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, makamındaki imza töreninde yaptığı açıklamada, "Üniversitemizde işçi statüsünde görev yapan personelimizin maddi ve sosyal haklarını düzenleyen bu toplu iş sözleşmesinin personelimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." ifadesini kullandı.

Törene, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Sivas Şube Başkanı Turan Taş ile sendika temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.