pendik escort bayan
ak

Cü'de Sempozyum

26.09.2017 - 16:28, Güncelleme: 26.09.2017 - 16:28
 

Cü'de Sempozyum

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Acil Tıp Ana Bilim Dalı, Acil Tıp Uzmanları Derneği, Sivas Tabipler Odası, Sivas İl Sağlık Müdürlüğü ve...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Acil Tıp Ana Bilim Dalı, Acil Tıp Uzmanları Derneği, Sivas Tabipler Odası, Sivas İl Sağlık Müdürlüğü ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'nin destekleri ile 21. Acil Tıp Güz Sempozyumu düzenlendi. CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, sempozyuma CÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çimen, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Çetin, Acil Tıp Uzmanları Derneği Başkanı Prof. Dr. Başar Cander ile çevre illerde görev yapan acil doktorları katıldı. Çimen, sempozyumda yaptığı konuşmada, "Acil doktorları hastanenin ön vitrini gibidir. Günde 3 bin hastanın uğradığı acil servislerde görev yapmak zor fakat hayat verici ve kurtarıcı olabiliyor. Akşama kadar binlerce güzel iş yapabiliyorsunuz ama kötü tek bir şey kamuoyu tarafından eleştiriliyor. Tüm zorluklara rağmen acil servislerde görev yapan başta doktorlar olmak üzere tüm çalışanları kutluyor, kolaylıklar diliyorum." ifadelerini kullandı.Cander de amaçlarının acil tıp alanındaki sıkıntıları gündemde tutmak ve çözüm yolları aramak olduğunu belirtti.
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Acil Tıp Ana Bilim Dalı, Acil Tıp Uzmanları Derneği, Sivas Tabipler Odası, Sivas İl Sağlık Müdürlüğü ve...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Acil Tıp Ana Bilim Dalı, Acil Tıp Uzmanları Derneği, Sivas Tabipler Odası, Sivas İl Sağlık Müdürlüğü ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'nin destekleri ile 21. Acil Tıp Güz Sempozyumu düzenlendi.

CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, sempozyuma CÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çimen, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Çetin, Acil Tıp Uzmanları Derneği Başkanı Prof. Dr. Başar Cander ile çevre illerde görev yapan acil doktorları katıldı.

Çimen, sempozyumda yaptığı konuşmada, "Acil doktorları hastanenin ön vitrini gibidir. Günde 3 bin hastanın uğradığı acil servislerde görev yapmak zor fakat hayat verici ve kurtarıcı olabiliyor. Akşama kadar binlerce güzel iş yapabiliyorsunuz ama kötü tek bir şey kamuoyu tarafından eleştiriliyor. Tüm zorluklara rağmen acil servislerde görev yapan başta doktorlar olmak üzere tüm çalışanları kutluyor, kolaylıklar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Cander de amaçlarının acil tıp alanındaki sıkıntıları gündemde tutmak ve çözüm yolları aramak olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.