pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cü'de Optisyenlik Mesleği Konuşuldu

30.05.2019 - 11:28, Güncelleme: 30.05.2019 - 11:28
 

Cü'de Optisyenlik Mesleği Konuşuldu

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından "Türkiye'de Optisyenlik Mesleğinin Güncel Durumu" adlı...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından "Türkiye'de Optisyenlik Mesleğinin Güncel Durumu" adlı konferans düzenlendi. Sağlık Hizmetleri MYO'da düzenlenen konferansa, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Serkan Akkoyun, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Akkoyun, programda yaptığı konuşmada, bu tür konferanslara önem vereceklerini belirtti. Eczacı ve gözlükçü Taylan Küçüker ise Türkiye'de optisyenlik mesleğinin son durumu hakkında bilgiler vererek, sağlık alanının en önemli meslek dallarından olan optisyenliğin cumhuriyet tarihinden bu güne kadar süre geldiğini anlattı. Mesleğin sorunları hakkında da bilgi veren Küçüker, "Optisyenlik ve eczacılık bölümü hemen hemen her üniversitede mevcut. Bunun sınırlandırılması gerekmektedir." ifadelerini kullandı. Konferansın sonunda Akkoyun, Küçüker'e teşekkür belgesi verdi.
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından "Türkiye'de Optisyenlik Mesleğinin Güncel Durumu" adlı...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından "Türkiye'de Optisyenlik Mesleğinin Güncel Durumu" adlı konferans düzenlendi.

Sağlık Hizmetleri MYO'da düzenlenen konferansa, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Serkan Akkoyun, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Akkoyun, programda yaptığı konuşmada, bu tür konferanslara önem vereceklerini belirtti.

Eczacı ve gözlükçü Taylan Küçüker ise Türkiye'de optisyenlik mesleğinin son durumu hakkında bilgiler vererek, sağlık alanının en önemli meslek dallarından olan optisyenliğin cumhuriyet tarihinden bu güne kadar süre geldiğini anlattı.

Mesleğin sorunları hakkında da bilgi veren Küçüker, "Optisyenlik ve eczacılık bölümü hemen hemen her üniversitede mevcut. Bunun sınırlandırılması gerekmektedir." ifadelerini kullandı.

Konferansın sonunda Akkoyun, Küçüker'e teşekkür belgesi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.