pendik escort bayan
ak

Cü'de Öğrencilere Çorba İkramı

12.11.2018 - 15:38, Güncelleme: 12.11.2018 - 15:38
 

Cü'de Öğrencilere Çorba İkramı

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi'nde (CÜ), vize sınavlarının başlaması dolayısıyla öğrencilerin ders çalışmalarını desteklemek için "Çorba...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi'nde (CÜ), vize sınavlarının başlaması dolayısıyla öğrencilerin ders çalışmalarını desteklemek için "Çorba Bizden Çalışma Sizden" sloganı ile çorba ikramı yapılıyor.CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Merkezi Kütüphane'de 17.00-19.00 saatleri arasında yapılan çorba ve su ikramı dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç, öğrencilerle bir araya geldi.Yıldız ve Kılıç, çorba ikramını kendileri yaparak öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin sınav dönemlerinde derslerine daha iyi çalışabilmeleri için böyle bir uygulamanın iki yıldır yürütüldüğünü aktaran Yıldız, öğrencilere sınavda başarılar diledi.Öğrenciler de sınav haftasında yapılan uygulamadan memnuniyetlerini belirterek Rektör Yıldız ve kütüphane yönetimine teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi'nde (CÜ), vize sınavlarının başlaması dolayısıyla öğrencilerin ders çalışmalarını desteklemek için "Çorba...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi'nde (CÜ), vize sınavlarının başlaması dolayısıyla öğrencilerin ders çalışmalarını desteklemek için "Çorba Bizden Çalışma Sizden" sloganı ile çorba ikramı yapılıyor.

CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Merkezi Kütüphane'de 17.00-19.00 saatleri arasında yapılan çorba ve su ikramı dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç, öğrencilerle bir araya geldi.

Yıldız ve Kılıç, çorba ikramını kendileri yaparak öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencilerin sınav dönemlerinde derslerine daha iyi çalışabilmeleri için böyle bir uygulamanın iki yıldır yürütüldüğünü aktaran Yıldız, öğrencilere sınavda başarılar diledi.

Öğrenciler de sınav haftasında yapılan uygulamadan memnuniyetlerini belirterek Rektör Yıldız ve kütüphane yönetimine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.