pendik escort bayan
ak

Cü'de "Kariyer Günleri" Etkinliği

30.11.2017 - 11:13, Güncelleme: 30.11.2017 - 11:13
 

Cü'de "Kariyer Günleri" Etkinliği

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Çevre Mühendisliği Bölümü’nün kuruluşunun 30. yılı dolayısıyla "Kariyer Günleri" etkinliği düzenledi.CÜ'den...

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Çevre Mühendisliği Bölümü’nün kuruluşunun 30. yılı dolayısıyla "Kariyer Günleri" etkinliği düzenledi.CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Çevre Mühendisliği Bölümü ve Çevre Kulübü katkılarıyla Mühendislik Fakültesi Mavi Salonu’nda düzenlenen etkinlikte konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, bölümün kuruluşunun 30. yılını kutlamaktan mutlu olduğunu ifade etti.Bu bölümden mezun olacak mühendislerin ülkeye millete hayırlı hizmetler yapmasını temenni eden Uzun, "Sevgili öğrenciler, insanlık adına çok önemli bir mesleği tercih etmiş durumdasınız. Çevre mühendisliği insanlık adına çok önemli bir meslek olmasının yanı sıra aynı zamanda kutsal bir meslektir." ifadelerini kullandı.Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Meltem Sarıoğlu Cebeci ise, "Kariyer Günleri"nin ikincisini düzenlediklerini aktararak şunları kaydetti:"Bunu bir gelenek haline getirelim diye düşündük. Kariyer günlerinde asıl amaç tabii ki öğrencilerimiz ve mezunlarımız bizim için ön plandalar. Üniversitemizin şu andaki ve bundan sonraki bütün süreçlerinde yer alacak gençler. Bu gençlerin piyasaya çıktıkları zaman iş sahibi olmaları ve kariyerlerinde özel sektör ve kamu sektöründe ilerlemiş kişilerin yaşadıkları tecrübelerini bugün aktarmaları bizim için ve öğrencilerimiz için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Dışarıdan gelen misafirlerimiz var ve bu arkadaşlar buradan mezun oldular."Konuşmaların ardından "Çevre Mühendisliği 2. Kariyer Günleri" adlı panele geçildi.Panele katılanlar, mesleki tecrübeleri hakkında öğrencilere bilgi verdi.Panel sonunda Cebeci, emeği geçenlere teşekkür belgesi verdi.Programa, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Çevre Mühendisliği Bölümü’nün kuruluşunun 30. yılı dolayısıyla "Kariyer Günleri" etkinliği düzenledi.CÜ'den...

SİVAS (AA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Çevre Mühendisliği Bölümü’nün kuruluşunun 30. yılı dolayısıyla "Kariyer Günleri" etkinliği düzenledi.

CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Çevre Mühendisliği Bölümü ve Çevre Kulübü katkılarıyla Mühendislik Fakültesi Mavi Salonu’nda düzenlenen etkinlikte konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, bölümün kuruluşunun 30. yılını kutlamaktan mutlu olduğunu ifade etti.

Bu bölümden mezun olacak mühendislerin ülkeye millete hayırlı hizmetler yapmasını temenni eden Uzun, "Sevgili öğrenciler, insanlık adına çok önemli bir mesleği tercih etmiş durumdasınız. Çevre mühendisliği insanlık adına çok önemli bir meslek olmasının yanı sıra aynı zamanda kutsal bir meslektir." ifadelerini kullandı.

Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Meltem Sarıoğlu Cebeci ise, "Kariyer Günleri"nin ikincisini düzenlediklerini aktararak şunları kaydetti:

"Bunu bir gelenek haline getirelim diye düşündük. Kariyer günlerinde asıl amaç tabii ki öğrencilerimiz ve mezunlarımız bizim için ön plandalar. Üniversitemizin şu andaki ve bundan sonraki bütün süreçlerinde yer alacak gençler. Bu gençlerin piyasaya çıktıkları zaman iş sahibi olmaları ve kariyerlerinde özel sektör ve kamu sektöründe ilerlemiş kişilerin yaşadıkları tecrübelerini bugün aktarmaları bizim için ve öğrencilerimiz için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Dışarıdan gelen misafirlerimiz var ve bu arkadaşlar buradan mezun oldular."

Konuşmaların ardından "Çevre Mühendisliği 2. Kariyer Günleri" adlı panele geçildi.

Panele katılanlar, mesleki tecrübeleri hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Panel sonunda Cebeci, emeği geçenlere teşekkür belgesi verdi.

Programa, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.