pendik escort bayan
ak

Cü'de "Avrupa'yı Okumak" Paneli

22.12.2017 - 14:23, Güncelleme: 22.12.2017 - 14:23
 

Cü'de "Avrupa'yı Okumak" Paneli

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ), İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Potestas Kulübü öğrencileri tarafından "Avrupa’yı...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ), İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Potestas Kulübü öğrencileri tarafından "Avrupa’yı Okumak" adlı panelin ikincisi düzenlendi.CÜ'den yapılan açıklamaya göre, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen panelin moderatörlüğünü Doç. Dr. Murat Yıldırım yaptı.Yıldırım, panelde yeni astronomi, mikroskopla yapılan keşifler, fizik ve matematikte çığır açan fikirler gibi konulardan söz edileceğini aktardı. Panelde, Ayşe Nur Naipli, "Bilimin Anlam ve Önemi, Bilimsel Metot, Bilimin Niteliği", Mustafa Kara, "Çağdaş Bilimin Tarihçesi", Kübra Işık, "Bilim Öncesi Dönem, Sosyal Bilimlerin Kendi Kimliklerini Kazanma Süreci" konularını anlattı.Panele, Kamu Yönetimi Bölümü Siyaset ve Sosyal Bilimler Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halis Çetin, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ), İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Potestas Kulübü öğrencileri tarafından "Avrupa’yı...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ), İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Potestas Kulübü öğrencileri tarafından "Avrupa’yı Okumak" adlı panelin ikincisi düzenlendi.

CÜ'den yapılan açıklamaya göre, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen panelin moderatörlüğünü Doç. Dr. Murat Yıldırım yaptı.

Yıldırım, panelde yeni astronomi, mikroskopla yapılan keşifler, fizik ve matematikte çığır açan fikirler gibi konulardan söz edileceğini aktardı.

Panelde, Ayşe Nur Naipli, "Bilimin Anlam ve Önemi, Bilimsel Metot, Bilimin Niteliği", Mustafa Kara, "Çağdaş Bilimin Tarihçesi", Kübra Işık, "Bilim Öncesi Dönem, Sosyal Bilimlerin Kendi Kimliklerini Kazanma Süreci" konularını anlattı.

Panele, Kamu Yönetimi Bölümü Siyaset ve Sosyal Bilimler Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halis Çetin, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.