pendik escort bayan
ak

Cü'de "Aşı Ve Aşı Reddi" Paneli

21.05.2019 - 11:13, Güncelleme: 21.05.2019 - 11:13
 

Cü'de "Aşı Ve Aşı Reddi" Paneli

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Eczacılık Fakültesi Öğrenci Birliği Kulübü (CUPSA) tarafından "Aşı ve Aşı Reddi" konulu panel düzenlendi....

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Eczacılık Fakültesi Öğrenci Birliği Kulübü (CUPSA) tarafından "Aşı ve Aşı Reddi" konulu panel düzenlendi. Tıp Fakültesi Prof. Dr. Behsan Önol Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen panele, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Aile Hekimi Uzmanı Dr. Ezgi Ağadayı, Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ferda Yıldırım ile İl Sağlık Müdürlüğünden Aşı Birimi Sorumlusu Sadi Şahin, panelde katılımcılara aşı ve aşı reddi hakkında bilgiler verdi.Panelde aşı türleri ve sağlık için önemi, Türkiye'de ve dünyada aşı tarihçesi, aşı uygulama takvimi, Sağlık Bakanlığı verileri ile uygulama oranları, aşı reddi konusunda resmi rakamlar, aşı reddine neden olan bireysel, ailevi ve toplumsal etkenler gibi konu başlıkları hakkında bilgilendirme yapıldı. Sunumların ardından soru-cevap bölümü ile devam eden program sonunda CUPSA Kulübü Danışman Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halil İbrahim Ulusoy, panelistlere teşekkür belgesi verdi.
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Eczacılık Fakültesi Öğrenci Birliği Kulübü (CUPSA) tarafından "Aşı ve Aşı Reddi" konulu panel düzenlendi....

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Eczacılık Fakültesi Öğrenci Birliği Kulübü (CUPSA) tarafından "Aşı ve Aşı Reddi" konulu panel düzenlendi.

Tıp Fakültesi Prof. Dr. Behsan Önol Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen panele, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Aile Hekimi Uzmanı Dr. Ezgi Ağadayı, Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ferda Yıldırım ile İl Sağlık Müdürlüğünden Aşı Birimi Sorumlusu Sadi Şahin, panelde katılımcılara aşı ve aşı reddi hakkında bilgiler verdi.

Panelde aşı türleri ve sağlık için önemi, Türkiye'de ve dünyada aşı tarihçesi, aşı uygulama takvimi, Sağlık Bakanlığı verileri ile uygulama oranları, aşı reddi konusunda resmi rakamlar, aşı reddine neden olan bireysel, ailevi ve toplumsal etkenler gibi konu başlıkları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Sunumların ardından soru-cevap bölümü ile devam eden program sonunda CUPSA Kulübü Danışman Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halil İbrahim Ulusoy, panelistlere teşekkür belgesi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.