pendik escort bayan
ak

CÜ'de 15 Temmuz yürüyüşü

Siyaset 13.07.2018 - 18:08, Güncelleme: 13.07.2018 - 18:08
 

CÜ'de 15 Temmuz yürüyüşü

SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yürüyüş düzenlendi.

SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yürüyüş düzenlendi.Eski rektörlük binası önünde toplanan çok sayıda akademisyen ellerinde pankartlarla ve şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları eşliğinde kampüs içerisindeki Mühendislik Fakültesi önüne kadar yürüdü. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda şehitler için Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı. Günün önlem ve anlamını belirten konuşmayı yapan CÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, 15 Temmuz gecesi kadın, çocuk, genç, ihtiyar herkesin elinde bayraklarla meydanlara çıktığını ve ülkeyi savunduklarını söyledi. Darbe girişiminden sonra olaylara bakışlarının ve ülke olarak da duruşun değiştiğini ifade eden Yıldız "Darbe gecesinde Anadolu'nun şafağını karartmak isteyenlerle Anadolu'yu tekrar ayağa kaldırmak isteyenler çarpıştı. Türkiye İslam'ın ve mazlum coğrafyanın son sancağı, son kalesidir. 15 Temmuz bu kaleye yapılmış hain bir saldırıdır. Allahın izni ve milletin gayretiyle bu saldırı da o gece def edilmiştir. 15 Temmuz gecesi kadın, çocuk, genç, ihtiyar ellerinde bayraklarla meydanlara çıkmış ve ülkelerini cansiperane bir şekilde savunmuşlardır. Galip gelen de milletin iradesi olmuştur. Bir daha böyle bir şeye teşebbüs etmek isteyenler milleti gözardı edemeyeceklerini anlamışlardır. Bize düşen ise geleceklerini şekillendirdiğimiz öğrencilere analitik düşünmeyi, sorgulamayı, aklını kullanmayı öğretmektir. Gençlerimize yol göstermek onların geleceğe hazır olmalarını sağlamak bizim asli görevimizdir. Allah bir daha bu millete 15 Temmuz gibi darbe girişimlerini yaşatmasın." ifadelerini kullandı.FOTOĞRAFLI
SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yürüyüş düzenlendi.

SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yürüyüş düzenlendi.

Eski rektörlük binası önünde toplanan çok sayıda akademisyen ellerinde pankartlarla ve şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları eşliğinde kampüs içerisindeki Mühendislik Fakültesi önüne kadar yürüdü. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda şehitler için Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı. Günün önlem ve anlamını belirten konuşmayı yapan CÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, 15 Temmuz gecesi kadın, çocuk, genç, ihtiyar herkesin elinde bayraklarla meydanlara çıktığını ve ülkeyi savunduklarını söyledi. Darbe girişiminden sonra olaylara bakışlarının ve ülke olarak da duruşun değiştiğini ifade eden Yıldız "Darbe gecesinde Anadolu'nun şafağını karartmak isteyenlerle Anadolu'yu tekrar ayağa kaldırmak isteyenler çarpıştı. Türkiye İslam'ın ve mazlum coğrafyanın son sancağı, son kalesidir. 15 Temmuz bu kaleye yapılmış hain bir saldırıdır. Allahın izni ve milletin gayretiyle bu saldırı da o gece def edilmiştir. 15 Temmuz gecesi kadın, çocuk, genç, ihtiyar ellerinde bayraklarla meydanlara çıkmış ve ülkelerini cansiperane bir şekilde savunmuşlardır. Galip gelen de milletin iradesi olmuştur. Bir daha böyle bir şeye teşebbüs etmek isteyenler milleti gözardı edemeyeceklerini anlamışlardır. Bize düşen ise geleceklerini şekillendirdiğimiz öğrencilere analitik düşünmeyi, sorgulamayı, aklını kullanmayı öğretmektir. Gençlerimize yol göstermek onların geleceğe hazır olmalarını sağlamak bizim asli görevimizdir. Allah bir daha bu millete 15 Temmuz gibi darbe girişimlerini yaşatmasın." ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

CÜ'de 15 Temmuz yürüyüşü

CÜ'de 15 Temmuz yürüyüşü

CÜ'de 15 Temmuz yürüyüşü

CÜ'de 15 Temmuz yürüyüşü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.