pendik escort bayan
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
ak

Çubuk'ta Yol Çalışmaları

30.09.2016 - 17:18, Güncelleme: 30.09.2016 - 17:18
 

Çubuk'ta Yol Çalışmaları

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çubuk Belediyesi tarafından yürütülen yol çalışması kapsamında Çubuk ilçesinde 183 kilometre yola asfalt...

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çubuk Belediyesi tarafından yürütülen yol çalışması kapsamında Çubuk ilçesinde 183 kilometre yola asfalt döküldüğü bildirildi. Çubuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karakuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe genelinde yürütülen yol çalışmaları hakkında bilgi verdi. Karagöl, Camili ve Akkuzulu grup yollarının ardından Yakuphasan grup yolunda da genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başlandığını belirten Karakuş, ilçe genelinde 33 mahallede asfaltlama çalışması yapıldığını aktardı.Karakuş, bugüne kadar asfaltlanan 183 kilometre uzunluğunda yolda 458 bin ton sıcak asfalt kullanıldığını söyledi.Hasan Hüseyin Karakuş, ilçede su ve kanalizasyon altyapı hizmetlerini gerçekleştirmek için çalışmaların sürdüğünü dile getirerek, "İki yılda, çeşitli çaplarda 17 bin 258 metre yeni kanalizasyon hattı ve 3 bin 990 yağmur suyu hattı döşendi. Ayrıca 3 bin 200 metre doğalgaz hattı döşendi. Bu yatırımlar inşallah önümüzdeki günlerde de devam edecek." ifadelerini kullandı.
ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çubuk Belediyesi tarafından yürütülen yol çalışması kapsamında Çubuk ilçesinde 183 kilometre yola asfalt...

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çubuk Belediyesi tarafından yürütülen yol çalışması kapsamında Çubuk ilçesinde 183 kilometre yola asfalt döküldüğü bildirildi.

Çubuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karakuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe genelinde yürütülen yol çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Karagöl, Camili ve Akkuzulu grup yollarının ardından Yakuphasan grup yolunda da genişletme ve asfaltlama çalışmalarına başlandığını belirten Karakuş, ilçe genelinde 33 mahallede asfaltlama çalışması yapıldığını aktardı.

Karakuş, bugüne kadar asfaltlanan 183 kilometre uzunluğunda yolda 458 bin ton sıcak asfalt kullanıldığını söyledi.

Hasan Hüseyin Karakuş, ilçede su ve kanalizasyon altyapı hizmetlerini gerçekleştirmek için çalışmaların sürdüğünü dile getirerek, "İki yılda, çeşitli çaplarda 17 bin 258 metre yeni kanalizasyon hattı ve 3 bin 990 yağmur suyu hattı döşendi. Ayrıca 3 bin 200 metre doğalgaz hattı döşendi. Bu yatırımlar inşallah önümüzdeki günlerde de devam edecek." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.