pendik escort bayan
ak

Çubuk'ta Yaralı Gaziye Ziyaret

24.10.2016 - 16:13, Güncelleme: 24.10.2016 - 16:13
 

Çubuk'ta Yaralı Gaziye Ziyaret

ANKARA (AA) - Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Hakkari’nin Çukurca ilçesine bağlı Güven Dağı bölgesinde yürütülen operasyonda...

ANKARA (AA) - Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Hakkari’nin Çukurca ilçesine bağlı Güven Dağı bölgesinde yürütülen operasyonda yaralanan gaziyi tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Uzman Çavuş Adem Yüce’ye geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Avan, yaptığı açıklamada, 20 Ekim günü yaşanan çatışma sırasında göğsünden yaralanan Yüce'nin hayati tehlikesinin bulunmadığını kaydetti. Emniyet güçlerinin son zamanlarda bölücü terör örgütü PKK'ya tarihinin en büyük darbesini indirdiğini dile getiren Avan, "Başta hemşehrimiz Adem Yüce olmak üzere yaralı asker ve polislerimize acil şifalar ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.’’ dedi. Gazi Yüce ise bu ziyaretlerin moral anlamında kendilerine güç verdiğini belirterek, "Allaha şükürler olsun, şu an sağlık durumum çok iyi. Bu cennet vatanıma bedenimin bir parçası değil, canım feda olsun. Ancak düşmanlarımız bizi yatakta değil ayakta görsünler.’’ diye konuştu. Avan, ziyaretin anısına Yüce’ye Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.
ANKARA (AA) - Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Hakkari’nin Çukurca ilçesine bağlı Güven Dağı bölgesinde yürütülen operasyonda...

ANKARA (AA) - Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Hakkari’nin Çukurca ilçesine bağlı Güven Dağı bölgesinde yürütülen operasyonda yaralanan gaziyi tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Uzman Çavuş Adem Yüce’ye geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Avan, yaptığı açıklamada, 20 Ekim günü yaşanan çatışma sırasında göğsünden yaralanan Yüce'nin hayati tehlikesinin bulunmadığını kaydetti.

Emniyet güçlerinin son zamanlarda bölücü terör örgütü PKK'ya tarihinin en büyük darbesini indirdiğini dile getiren Avan, "Başta hemşehrimiz Adem Yüce olmak üzere yaralı asker ve polislerimize acil şifalar ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.’’ dedi.

Gazi Yüce ise bu ziyaretlerin moral anlamında kendilerine güç verdiğini belirterek, "Allaha şükürler olsun, şu an sağlık durumum çok iyi. Bu cennet vatanıma bedenimin bir parçası değil, canım feda olsun. Ancak düşmanlarımız bizi yatakta değil ayakta görsünler.’’ diye konuştu.

Avan, ziyaretin anısına Yüce’ye Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.


Çubuk'ta Yaralı Gaziye Ziyaret

Çubuk'ta Yaralı Gaziye Ziyaret

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.