pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çubuk’ta Ücretsiz İşitme Testi

17.11.2017 - 20:53, Güncelleme: 17.11.2017 - 20:53
 

Çubuk’ta Ücretsiz İşitme Testi

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde vatandaşlara yönelik ücretsiz işitme testi yapılmaya başlandı. Çubuk Belediyesi, Çubuk İşitme Cihazları Satış ve Uygulama...

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde vatandaşlara yönelik ücretsiz işitme testi yapılmaya başlandı. Çubuk Belediyesi, Çubuk İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi işbirliği ile vatandaşlara ücretsiz işitme testi yapılıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Bekirağalar Konağı’na yerleştirilen işitme ölçüm cihazı ile yapılan kontrollerde uzmanlar, vatandaşların sorularını da yanıtlıyor. Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, testlerin her hafta pazartesi ve perşembe günleri yapıldığını söyledi.Sağlıklı toplumların sağlıklı bireylerden oluştuğunu dile getiren Acehan, "Belediye olarak özellikle koruyucu ve önleyici sağlık hizmetlerine önem veriyoruz. Her hastalıkta erken teşhis önemlidir. İşitme kaybı da erken tanıyla önlenebilir. Etkinliğimizle ayrıca kulak hastalıklarına dikkati çekmek ve işitme engellilere yönelik toplumsal duyarlılığı da artırmak istiyoruz." dedi.
ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde vatandaşlara yönelik ücretsiz işitme testi yapılmaya başlandı. Çubuk Belediyesi, Çubuk İşitme Cihazları Satış ve Uygulama...

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde vatandaşlara yönelik ücretsiz işitme testi yapılmaya başlandı.

Çubuk Belediyesi, Çubuk İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi işbirliği ile vatandaşlara ücretsiz işitme testi yapılıyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Bekirağalar Konağı’na yerleştirilen işitme ölçüm cihazı ile yapılan kontrollerde uzmanlar, vatandaşların sorularını da yanıtlıyor.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, testlerin her hafta pazartesi ve perşembe günleri yapıldığını söyledi.

Sağlıklı toplumların sağlıklı bireylerden oluştuğunu dile getiren Acehan, "Belediye olarak özellikle koruyucu ve önleyici sağlık hizmetlerine önem veriyoruz. Her hastalıkta erken teşhis önemlidir. İşitme kaybı da erken tanıyla önlenebilir. Etkinliğimizle ayrıca kulak hastalıklarına dikkati çekmek ve işitme engellilere yönelik toplumsal duyarlılığı da artırmak istiyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.