pendik escort bayan
ak

Çubuk'ta Satranç Turnuvası

24.10.2016 - 15:58, Güncelleme: 24.10.2016 - 15:58
 

Çubuk'ta Satranç Turnuvası

ANKARA (AA) - Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından Çubuk ilçesinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası sona erdi. Çubuk Belediyesi...

ANKARA (AA) - Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından Çubuk ilçesinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası sona erdi. Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen turnuvaya 300 sporcu katıldı. Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Çubuk Temsilcisi Veysel Kılıçarslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, toplamda 24 kategorinin olduğu ve 2 gün süren turnuvanın ilçede satranç sporunun yaygınlaşmasında önemli etkilerinin olduğunu söyledi.Başlattıkları bir uygulamayla satranç lisansı olan sporcuların en az bir kişiye satranç öğreteceğini aktaran Kılıçarslan, "Bu projeyle satranç bilen sayısını ikiye katlayacağız. Bir zeka oyunu olan satrancın çocuklarımızın gelişmesine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum." dedi. Dereceye giren sporculara ödüllerini Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Çubuk Temsilcisi Veysel Kılıçarslan verdi.
ANKARA (AA) - Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından Çubuk ilçesinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası sona erdi. Çubuk Belediyesi...

ANKARA (AA) - Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından Çubuk ilçesinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası sona erdi.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen turnuvaya 300 sporcu katıldı.

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Çubuk Temsilcisi Veysel Kılıçarslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, toplamda 24 kategorinin olduğu ve 2 gün süren turnuvanın ilçede satranç sporunun yaygınlaşmasında önemli etkilerinin olduğunu söyledi.

Başlattıkları bir uygulamayla satranç lisansı olan sporcuların en az bir kişiye satranç öğreteceğini aktaran Kılıçarslan, "Bu projeyle satranç bilen sayısını ikiye katlayacağız. Bir zeka oyunu olan satrancın çocuklarımızın gelişmesine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum." dedi.

Dereceye giren sporculara ödüllerini Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Çubuk Temsilcisi Veysel Kılıçarslan verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.