pendik escort bayan
ak

Çubuk'ta Muhtarlarla Toplantı Yapıldı

24.05.2017 - 18:13, Güncelleme: 24.05.2017 - 18:13
 

Çubuk'ta Muhtarlarla Toplantı Yapıldı

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde mahallelerin sorunlarının görüşülmesi ve kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla daire amirleri, sivil...

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde mahallelerin sorunlarının görüşülmesi ve kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarla toplantı yapıldı.Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'ndaki toplantıda yaptığı konuşmada, ilçe için yapılması gerekenleri tespit etmek, eksikleri ve talepleri belirlemek için toplantıyı düzenlediklerini söyledi.Birlik ve beraberlik içinde ilçe halkına daha güzel hizmet vermek amacıyla bu tür toplantıların sürekli olacağını belirten Çenet, şöyle konuştu:"İlçemizde 84 mahallemiz ve dolayısı ile muhtarımız var. Biz tüm mahallelerimizdeki etkinliklere vaktimiz el verdiğince katılmak istiyoruz. Tüm mahallelerimizin sorunlarını belediyemiz ve diğer kurumlarımızla birlikte ele aldığımız sürece hepsinin üstesinden geleceğiz. Özellikle muhtarlarımızdan kanunlara göre suç teşkil eden şüpheli durumlar olduğu zaman güvenlik güçlerimize vakit kaybetmeden haber vermelerini istiyoruz. Bildiğiniz gibi en son hayvan hırsızlığı olmuştu. Jandarma ekiplerinin özverili çalışması sonucu kısa sürede aydınlandı ve şüphelileri tutuklandı. Önümüz yaz olduğu için bu gibi olaylar olabilir. Bu nedenle çok daha fazla duyarlı olmamız gerekiyor."Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise ramazan ayına girildiğini hatırlatarak, "Bu sene ramazan ayında cuma ve cumartesi akşamları Atatürk Parkı'nda inşallah ramazan ruhuna uygun kültürel etkinlikler yapacağız. Ramazan ayında otellerde ve şatafatlı yerlerde iftar yapmak istemiyoruz. Bizim daha çok yetimler, şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve kimsesizlere dönük iftarlarımız olacak. Bunun yanında gıda yardımız olacak." dedi.Konuşmaların sonunda İlçe Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Şan ve Çubuk Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle mahalle ve üreticilerin sorunlarını dile getirdi.
ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde mahallelerin sorunlarının görüşülmesi ve kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla daire amirleri, sivil...

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde mahallelerin sorunlarının görüşülmesi ve kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarla toplantı yapıldı.

Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'ndaki toplantıda yaptığı konuşmada, ilçe için yapılması gerekenleri tespit etmek, eksikleri ve talepleri belirlemek için toplantıyı düzenlediklerini söyledi.

Birlik ve beraberlik içinde ilçe halkına daha güzel hizmet vermek amacıyla bu tür toplantıların sürekli olacağını belirten Çenet, şöyle konuştu:

"İlçemizde 84 mahallemiz ve dolayısı ile muhtarımız var. Biz tüm mahallelerimizdeki etkinliklere vaktimiz el verdiğince katılmak istiyoruz. Tüm mahallelerimizin sorunlarını belediyemiz ve diğer kurumlarımızla birlikte ele aldığımız sürece hepsinin üstesinden geleceğiz. Özellikle muhtarlarımızdan kanunlara göre suç teşkil eden şüpheli durumlar olduğu zaman güvenlik güçlerimize vakit kaybetmeden haber vermelerini istiyoruz. Bildiğiniz gibi en son hayvan hırsızlığı olmuştu. Jandarma ekiplerinin özverili çalışması sonucu kısa sürede aydınlandı ve şüphelileri tutuklandı. Önümüz yaz olduğu için bu gibi olaylar olabilir. Bu nedenle çok daha fazla duyarlı olmamız gerekiyor."

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise ramazan ayına girildiğini hatırlatarak, "Bu sene ramazan ayında cuma ve cumartesi akşamları Atatürk Parkı'nda inşallah ramazan ruhuna uygun kültürel etkinlikler yapacağız. Ramazan ayında otellerde ve şatafatlı yerlerde iftar yapmak istemiyoruz. Bizim daha çok yetimler, şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve kimsesizlere dönük iftarlarımız olacak. Bunun yanında gıda yardımız olacak." dedi.

Konuşmaların sonunda İlçe Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Şan ve Çubuk Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle mahalle ve üreticilerin sorunlarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.