pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çubuk’ta "Köy Odası Buluşmaları"

25.03.2018 - 11:28, Güncelleme: 25.03.2018 - 11:28
 

Çubuk’ta "Köy Odası Buluşmaları"

AK Parti Ankara Milletvekili İşler: - "Devlet olarak artık terörün bataklığını kurutuyoruz. Afrin PKK’nın, terör örgütü başının bulunduğu yerdi, Suriye de PKK’nın merkeziydi"

ANKARA (AA) - TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Ankara’nın Çubuk ilçesinde sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği "Köy Odası Buluşmaları"na katıldı. İşler, Kışlacık Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Osmanlı Devleti'nin yıkılmasının ardından kurulan devletlerde kan ve gözyaşının hiç bitmediğini söyledi. Ortadoğu'da oynanan oyunun Türkiye’de de oynanmak istendiğini belirten İşler, şunları kaydetti: "2013 yılından itibaren Türkiye’yi de yalnız bırakmıyorlar. Özellikle gezi olaylarında gaza bastılar, ondan sonra da frene basan olmadı. Türkiye 5 yıldır sıkıntılarla uğraşıyor, meydan okunmalara karşı dik duruyor. Bunlar en sonunda 15 Temmuz’da üzerimize geldiler. Bakın 15 Temmuz olayı alelade bir darbe girişimi değildir. Bunu çok iyi okumamız lazım. Bu bir istila harekatıydı, bir işgal harekatıydı, bir haçlı saldırısıydı. Başarsalardı eğer Türkiye’nin en az 100 yılı giderdi. Başarsalardı eğer onbinlerce insanın kanına gireceklerdi. Ancak bunlar bir şeyi hesap edemediler. O 15 Temmuz destanı var ya, tarihe altın harflerle yazıldı. Bununla bütün dünyaya bir ders vermiş olduk." Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarına da değinen İşler, "Devlet olarak artık terörün bataklığını kurutuyoruz. Afrin, PKK’nın, terör örgütü başının bulunduğu yerdi, Suriye de PKK’nın merkeziydi." dedi.Çubuk Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Taş ise Ankara’yı sahiplenen, her konuda destek olan milletvekillerine Çubuklular olarak sahip çıkmak istediklerini vurgulayarak, "Bu konuda sizin de bizleri sahiplendiğini biliyoruz ve sonuna kadar sizin arkanızdayız. Biz Ankaralı milletvekili sayısının artmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı. Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da "Çubuk toplumu olarak birbirimizin kıymetini bilelim, takdir etmeyi bilelim. Elbette her kulun yanlışı da var, doğruları da var. Doğruları görmeyi, yapılan yanlışları da doğru bir şekilde tenkit etmeyi bilelim." diye konuştu. Devletin tüm organlarıyla her zaman vatandaşının yanında olduğunu vurgulayan Kaymakam İbrahim Çenet ise "Bizlerin, şehirlilerin efendisi olan köylülerimizin ayağına gelmek, onların ihtiyaçlarını gidermek üzere hep birlikte hazırız, nazırız." ifadesini kullandı.
AK Parti Ankara Milletvekili İşler: - "Devlet olarak artık terörün bataklığını kurutuyoruz. Afrin PKK’nın, terör örgütü başının bulunduğu yerdi, Suriye de PKK’nın merkeziydi"

ANKARA (AA) - TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Ankara’nın Çubuk ilçesinde sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği "Köy Odası Buluşmaları"na katıldı.

İşler, Kışlacık Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Osmanlı Devleti'nin yıkılmasının ardından kurulan devletlerde kan ve gözyaşının hiç bitmediğini söyledi.

Ortadoğu'da oynanan oyunun Türkiye’de de oynanmak istendiğini belirten İşler, şunları kaydetti:

"2013 yılından itibaren Türkiye’yi de yalnız bırakmıyorlar. Özellikle gezi olaylarında gaza bastılar, ondan sonra da frene basan olmadı. Türkiye 5 yıldır sıkıntılarla uğraşıyor, meydan okunmalara karşı dik duruyor. Bunlar en sonunda 15 Temmuz’da üzerimize geldiler. Bakın 15 Temmuz olayı alelade bir darbe girişimi değildir. Bunu çok iyi okumamız lazım. Bu bir istila harekatıydı, bir işgal harekatıydı, bir haçlı saldırısıydı. Başarsalardı eğer Türkiye’nin en az 100 yılı giderdi. Başarsalardı eğer onbinlerce insanın kanına gireceklerdi. Ancak bunlar bir şeyi hesap edemediler. O 15 Temmuz destanı var ya, tarihe altın harflerle yazıldı. Bununla bütün dünyaya bir ders vermiş olduk."

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarına da değinen İşler, "Devlet olarak artık terörün bataklığını kurutuyoruz. Afrin, PKK’nın, terör örgütü başının bulunduğu yerdi, Suriye de PKK’nın merkeziydi." dedi.

Çubuk Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Taş ise Ankara’yı sahiplenen, her konuda destek olan milletvekillerine Çubuklular olarak sahip çıkmak istediklerini vurgulayarak, "Bu konuda sizin de bizleri sahiplendiğini biliyoruz ve sonuna kadar sizin arkanızdayız. Biz Ankaralı milletvekili sayısının artmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da "Çubuk toplumu olarak birbirimizin kıymetini bilelim, takdir etmeyi bilelim. Elbette her kulun yanlışı da var, doğruları da var. Doğruları görmeyi, yapılan yanlışları da doğru bir şekilde tenkit etmeyi bilelim." diye konuştu.

Devletin tüm organlarıyla her zaman vatandaşının yanında olduğunu vurgulayan Kaymakam İbrahim Çenet ise "Bizlerin, şehirlilerin efendisi olan köylülerimizin ayağına gelmek, onların ihtiyaçlarını gidermek üzere hep birlikte hazırız, nazırız." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.