pendik escort bayan
ak

Çubuk'ta Konser

04.01.2018 - 08:58, Güncelleme: 04.01.2018 - 08:58
 

Çubuk'ta Konser

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi Türk Halk ve Sanat Müziği Korosu, yeni yıla merhaba konseri verdi. Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi Türk Halk ve Sanat Müziği Korosu, yeni yıla merhaba konseri verdi. Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ve esnaf, memur ve emeklilerden oluşan koronun konseri, Kuzey Yıldızı Toplantı ve Konferans Merkezi'nde yapıldı.THM sanatçısı Cengiz Taşkent yönetimindeki koro, çeşitli yörelere ait 25 türkü seslendirdi. Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi halk oyunları ekibinin de sahne aldığı ve renkli gösterilerin sergilendiği konserde eğlenceli ve müzik dolu bir gece yaşandı. Konserin son bölümünde koronun ve dinleyenlerin birlikte seslendirdiği "Ölürüm Türkiyem" türküsü izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, emeği geçenlere teşekkür ederek koro üyelerine plaket verdi.Acehan, koroya her türlü desteği vermeye devam edeceklerini kaydetti.
ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi Türk Halk ve Sanat Müziği Korosu, yeni yıla merhaba konseri verdi. Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi Türk Halk ve Sanat Müziği Korosu, yeni yıla merhaba konseri verdi.

Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ve esnaf, memur ve emeklilerden oluşan koronun konseri, Kuzey Yıldızı Toplantı ve Konferans Merkezi'nde yapıldı.

THM sanatçısı Cengiz Taşkent yönetimindeki koro, çeşitli yörelere ait 25 türkü seslendirdi.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi halk oyunları ekibinin de sahne aldığı ve renkli gösterilerin sergilendiği konserde eğlenceli ve müzik dolu bir gece yaşandı.

Konserin son bölümünde koronun ve dinleyenlerin birlikte seslendirdiği "Ölürüm Türkiyem" türküsü izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, emeği geçenlere teşekkür ederek koro üyelerine plaket verdi.

Acehan, koroya her türlü desteği vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.