pendik escort bayan
ak

Çubuk'ta Karne Heyecanı

09.06.2017 - 13:43, Güncelleme: 09.06.2017 - 13:43
 

Çubuk'ta Karne Heyecanı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde, yaklaşık 21 bin öğrenci, karne heyecanı yaşadı. Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet, Akkuzulu Mahallesi'ndeki Akkuzulu...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde, yaklaşık 21 bin öğrenci, karne heyecanı yaşadı. Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet, Akkuzulu Mahallesi'ndeki Akkuzulu Ortaokulu ve İlkokulu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ilçede yaklaşık 21 bin öğrencinin karne heyecanı yaşadığını belirtti. Öğrencilerin güzel ama bir o kadar da zahmetli eğitim öğretim yılı geçirdiklerini ifade eden Çenet, "Sizleri böyle hayat dolu ve heyecanlı görmek bizleri de mutlu ediyor. İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız ve hayatınız da hep güzel olur." diye konuştu. Belediye Başkanı Tuncay Acehan da bu okuldaki çocukların hiçbirinin yazı boş geçirmeyeceğini tahmin ettiğini dile getirdi. Acehan, bu bölgede tarım ve hayvancılığın yoğun olduğunu vurgulayarak, "Bu çocuklarımızın birçoğunun babaları, anneleri veya dedeleriyle şimdiden üretime katkı vereceklerini biliyorum. Ben size şu tavsiyede bulunmak istiyorum; ne olursa olsun eğitiminizi tamamlayın. Kendiniz ve ülkemiz için iyi bir gelecek hazırlayın. Hedeflerinizi belirleyen ve o hedef doğrultusunda çalışın. Özellikle kızlarımızın hepsinin okumasını istiyorum." ifadelerini kullandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan da çalışmanın mükafatı olarak öğrencilerin tatili hak ettiğini belirtti.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde, yaklaşık 21 bin öğrenci, karne heyecanı yaşadı. Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet, Akkuzulu Mahallesi'ndeki Akkuzulu...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde, yaklaşık 21 bin öğrenci, karne heyecanı yaşadı.

Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet, Akkuzulu Mahallesi'ndeki Akkuzulu Ortaokulu ve İlkokulu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ilçede yaklaşık 21 bin öğrencinin karne heyecanı yaşadığını belirtti.

Öğrencilerin güzel ama bir o kadar da zahmetli eğitim öğretim yılı geçirdiklerini ifade eden Çenet, "Sizleri böyle hayat dolu ve heyecanlı görmek bizleri de mutlu ediyor. İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız ve hayatınız da hep güzel olur." diye konuştu.

Belediye Başkanı Tuncay Acehan da bu okuldaki çocukların hiçbirinin yazı boş geçirmeyeceğini tahmin ettiğini dile getirdi.

Acehan, bu bölgede tarım ve hayvancılığın yoğun olduğunu vurgulayarak, "Bu çocuklarımızın birçoğunun babaları, anneleri veya dedeleriyle şimdiden üretime katkı vereceklerini biliyorum. Ben size şu tavsiyede bulunmak istiyorum; ne olursa olsun eğitiminizi tamamlayın. Kendiniz ve ülkemiz için iyi bir gelecek hazırlayın. Hedeflerinizi belirleyen ve o hedef doğrultusunda çalışın. Özellikle kızlarımızın hepsinin okumasını istiyorum." ifadelerini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan da çalışmanın mükafatı olarak öğrencilerin tatili hak ettiğini belirtti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.