pendik escort bayan
ak

Çubuk'ta Kaçak Tütün Operasyonu

10.10.2018 - 12:03, Güncelleme: 10.10.2018 - 12:03
 

Çubuk'ta Kaçak Tütün Operasyonu

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde düzenlenen operasyonda, 730 kilogram kıyılmış satışa hazır kaçak tütün ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı...

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde düzenlenen operasyonda, 730 kilogram kıyılmış satışa hazır kaçak tütün ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki iş yerlerinde çalışma başlattı. Yapılan çalışmada, S.Ç.'ye (45) ait bir iş yerlerinde ve deposunda yapılan aramalarda kaçak tütün olduğu belirlendi.Depoda 730 kilogram kıyılmış ve satışa hazır kaçak tütüne el konulurken, iş yeri sahibinin verdiği ifadeler doğrultusunda ilçeye kaçak tütün gönderen şüphelilerin tespiti için de soruşturma başlatıldı. Öte yandan iş yeri sahibi S.Ç’ye 8 bin 535 lira idari para cezası işlemi yapılırken, kaçak tütünlerin de imha edileceği belirtildi.
ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde düzenlenen operasyonda, 730 kilogram kıyılmış satışa hazır kaçak tütün ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı...

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde düzenlenen operasyonda, 730 kilogram kıyılmış satışa hazır kaçak tütün ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki iş yerlerinde çalışma başlattı.

Yapılan çalışmada, S.Ç.'ye (45) ait bir iş yerlerinde ve deposunda yapılan aramalarda kaçak tütün olduğu belirlendi.

Depoda 730 kilogram kıyılmış ve satışa hazır kaçak tütüne el konulurken, iş yeri sahibinin verdiği ifadeler doğrultusunda ilçeye kaçak tütün gönderen şüphelilerin tespiti için de soruşturma başlatıldı.

Öte yandan iş yeri sahibi S.Ç’ye 8 bin 535 lira idari para cezası işlemi yapılırken, kaçak tütünlerin de imha edileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.