pendik escort bayan
ak

Çubuk’ta Genç Hafızlar İcazet Aldı

11.10.2018 - 20:48, Güncelleme: 11.10.2018 - 20:48
 

Çubuk’ta Genç Hafızlar İcazet Aldı

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde hafızlık eğitimlerini tamamlayan 15 öğrenci için törenle icazet aldı. Çubuk İlçe Müftülüğüne bağlı...

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde hafızlık eğitimlerini tamamlayan 15 öğrenci için törenle icazet aldı. Çubuk İlçe Müftülüğüne bağlı Gökçedere Yatılı Kur'an Kursundan hafızlık eğitimlerini başarıyla tamamlayan 15 öğrenci için Merkez Camisinde icazet töreni düzenlendi. İlçe Müftü Vekili Ramazan Gökhan, açılış konuşmasında, icazet alan hafızları ve ailelerini tebrik etti. İlçede 40 Kur'an kursunun hizmet verdiğini belirten Gökhan, bu kurslarda Kur'an-ı Kerim'in genç yüreklere nakış nakış işlendiğini ifade etti. Törende, Prof. Dr. Halit Ünal tarafından hafızlık ve Kur'an öğrenmenin önemi hakkında konferans verildi. Müftülük İlahi Grubu'nun ilahiler seslendirdiği törende, genç hafızlar da birer sure okudu. Tören sonunda salavatlar ve tekbirler eşliğinde mihrabın önüne gelen hafızlara, protokol üyeleri tarafından hafızlık eğitimini başarıyla tamamladıklarına dair icazet belgeleri ve çeşitli hediyeler verildi.
ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde hafızlık eğitimlerini tamamlayan 15 öğrenci için törenle icazet aldı. Çubuk İlçe Müftülüğüne bağlı...

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde hafızlık eğitimlerini tamamlayan 15 öğrenci için törenle icazet aldı.

Çubuk İlçe Müftülüğüne bağlı Gökçedere Yatılı Kur'an Kursundan hafızlık eğitimlerini başarıyla tamamlayan 15 öğrenci için Merkez Camisinde icazet töreni düzenlendi.

İlçe Müftü Vekili Ramazan Gökhan, açılış konuşmasında, icazet alan hafızları ve ailelerini tebrik etti.

İlçede 40 Kur'an kursunun hizmet verdiğini belirten Gökhan, bu kurslarda Kur'an-ı Kerim'in genç yüreklere nakış nakış işlendiğini ifade etti.

Törende, Prof. Dr. Halit Ünal tarafından hafızlık ve Kur'an öğrenmenin önemi hakkında konferans verildi.

Müftülük İlahi Grubu'nun ilahiler seslendirdiği törende, genç hafızlar da birer sure okudu.

Tören sonunda salavatlar ve tekbirler eşliğinde mihrabın önüne gelen hafızlara, protokol üyeleri tarafından hafızlık eğitimini başarıyla tamamladıklarına dair icazet belgeleri ve çeşitli hediyeler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.