pendik escort bayan
ak

Çubuklu Gençlerin Başarısı

29.01.2018 - 09:33, Güncelleme: 29.01.2018 - 09:33
 

Çubuklu Gençlerin Başarısı

ANKARA (AA) - Çubuk Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan Çubuk Uzak Doğu Sporları Takımı, "Budokaido Kyokushin" ve "Wushu Sanda" müsabakalarında...

ANKARA (AA) - Çubuk Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan Çubuk Uzak Doğu Sporları Takımı, "Budokaido Kyokushin" ve "Wushu Sanda" müsabakalarında 21 madalya kazandı. Aile Yaşam Merkezi'nde açılan kurslarda eğitim gören sporcular, iki hafta üst üste katıldığı turnuvalarda birçok başarı elde etti. Türkiye Wushu Federasyonu tarafından Ankara 19 Mayıs Spor Kompleksindeki İsmet Iraz Taekwondo Salonu'nda düzenlenen, 480 sporcunun mücadele ettiği Wushu Sanda müsabakalarına, 12 sporcu ile katılan takım, 7 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı. Bu hafta ise Akyurt ilçesinde düzenlenen Budokaido Kyokushin Ankara Şampiyonası'na 9 sporcu ile katılan takım, 4 altın, 4 gümüş ve 1 bronz madalya elde etti. İki hafta üst üste madalya almanın gururunu yaşadıklarını belirten takım antrenörü Halit Erdemir, yoğun bir hazırlığın ardından hak ettikleri başarıyla ulaştıklarını söyledi. Turnuvalarda ilçeyi temsil eden sporcuların performanslarıyla müsabakalara damga vurduğunu belirten Erdemir, şöyle konuştu:"İki müsabakaya toplam 21 sporcuyla katıldığımız müsabakalardan hiç firesiz madalya aldık. Türkiye şampiyonası hazırlığı öncesi bu müsabakalarda dereceye giren sporcularımız, şampiyonaya girmeyi hak etmiş olacak. Bu nedenle bu müsabakaları çok önemsiyoruz. İnşallah bundan sonraki müsabakalarda daha çok çalışarak, büyük başarılara imza atmak istiyoruz. Bu başarıları tüm ilçe halkımıza armağan hediye ediyoruz."
ANKARA (AA) - Çubuk Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan Çubuk Uzak Doğu Sporları Takımı, "Budokaido Kyokushin" ve "Wushu Sanda" müsabakalarında...

ANKARA (AA) - Çubuk Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan Çubuk Uzak Doğu Sporları Takımı, "Budokaido Kyokushin" ve "Wushu Sanda" müsabakalarında 21 madalya kazandı.

Aile Yaşam Merkezi'nde açılan kurslarda eğitim gören sporcular, iki hafta üst üste katıldığı turnuvalarda birçok başarı elde etti.

Türkiye Wushu Federasyonu tarafından Ankara 19 Mayıs Spor Kompleksindeki İsmet Iraz Taekwondo Salonu'nda düzenlenen, 480 sporcunun mücadele ettiği Wushu Sanda müsabakalarına, 12 sporcu ile katılan takım, 7 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.

Bu hafta ise Akyurt ilçesinde düzenlenen Budokaido Kyokushin Ankara Şampiyonası'na 9 sporcu ile katılan takım, 4 altın, 4 gümüş ve 1 bronz madalya elde etti.

İki hafta üst üste madalya almanın gururunu yaşadıklarını belirten takım antrenörü Halit Erdemir, yoğun bir hazırlığın ardından hak ettikleri başarıyla ulaştıklarını söyledi.

Turnuvalarda ilçeyi temsil eden sporcuların performanslarıyla müsabakalara damga vurduğunu belirten Erdemir, şöyle konuştu:

"İki müsabakaya toplam 21 sporcuyla katıldığımız müsabakalardan hiç firesiz madalya aldık. Türkiye şampiyonası hazırlığı öncesi bu müsabakalarda dereceye giren sporcularımız, şampiyonaya girmeyi hak etmiş olacak. Bu nedenle bu müsabakaları çok önemsiyoruz. İnşallah bundan sonraki müsabakalarda daha çok çalışarak, büyük başarılara imza atmak istiyoruz. Bu başarıları tüm ilçe halkımıza armağan hediye ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.