pendik escort bayan
ak

Çubuklu Genç Mucitler Türkiye Birincisi Oldu

28.07.2017 - 14:53, Güncelleme: 28.07.2017 - 14:53
 

Çubuklu Genç Mucitler Türkiye Birincisi Oldu

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesindeki Meliha Hasanali Bostan Çubuk Fen Lisesi öğrencilerince hazırlanan proje, "TürkBirDev Genç Mucitler Proje Yarışması" kapsamında...

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesindeki Meliha Hasanali Bostan Çubuk Fen Lisesi öğrencilerince hazırlanan proje, "TürkBirDev Genç Mucitler Proje Yarışması" kapsamında birinci oldu.Okul Müdürü Servet Gürdağ, öğrencilerinin 5 projeyle yarışmaya katıldığını belirterek, öğrencileri ve öğretmenlerini başarılarından dolayı tebrik etti. Gürdağ, şunları kaydetti: "5 öğrencimizin projesi de ödüle layık görüldü. Birinciliği Jeotermal Alttan Isıtmalı Havaalanı projesi ile Semih Kuru, ikinciliği Arabamın 6. Vitesi projesiyle Furkan Aktaş, üçüncülüğü Sıcaktan Serinliyoruz projesiyle Enes Çelik, dördüncülüğü Kazandıran Kondüsyon Bisikleti projesiyle Mustafa Küpeli, beşinciliği ise Musluğumu Açıyorum Enerjimi Alıyorum projesiyle Selçuk Ahmetçioğlu elde etti. Fen Lisesi olarak bizim misyonumuz düşünen, araştıran, sorgulayan, bilgileri becerileriyle birleştirerek yeni bilgi ve projeler üreten ve ürettiklerini günlük hayatla ilişkilendiren sağlam karakterli, ahlaklı nesillerin mimarı olmaktır."Gürdağ, yarışmaya katılan öğrencileri proje rehber öğretmeni Bünyamin Aktaş gözetiminde 10 günlük İstanbul ve Çanakkale gezisiyle ödüllendirdiklerini sözlerine ekledi.
ANKARA (AA) - Çubuk ilçesindeki Meliha Hasanali Bostan Çubuk Fen Lisesi öğrencilerince hazırlanan proje, "TürkBirDev Genç Mucitler Proje Yarışması" kapsamında...

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesindeki Meliha Hasanali Bostan Çubuk Fen Lisesi öğrencilerince hazırlanan proje, "TürkBirDev Genç Mucitler Proje Yarışması" kapsamında birinci oldu.

Okul Müdürü Servet Gürdağ, öğrencilerinin 5 projeyle yarışmaya katıldığını belirterek, öğrencileri ve öğretmenlerini başarılarından dolayı tebrik etti.

Gürdağ, şunları kaydetti:

"5 öğrencimizin projesi de ödüle layık görüldü. Birinciliği Jeotermal Alttan Isıtmalı Havaalanı projesi ile Semih Kuru, ikinciliği Arabamın 6. Vitesi projesiyle Furkan Aktaş, üçüncülüğü Sıcaktan Serinliyoruz projesiyle Enes Çelik, dördüncülüğü Kazandıran Kondüsyon Bisikleti projesiyle Mustafa Küpeli, beşinciliği ise Musluğumu Açıyorum Enerjimi Alıyorum projesiyle Selçuk Ahmetçioğlu elde etti. Fen Lisesi olarak bizim misyonumuz düşünen, araştıran, sorgulayan, bilgileri becerileriyle birleştirerek yeni bilgi ve projeler üreten ve ürettiklerini günlük hayatla ilişkilendiren sağlam karakterli, ahlaklı nesillerin mimarı olmaktır."

Gürdağ, yarışmaya katılan öğrencileri proje rehber öğretmeni Bünyamin Aktaş gözetiminde 10 günlük İstanbul ve Çanakkale gezisiyle ödüllendirdiklerini sözlerine ekledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.