pendik escort bayan
ak

Çubuk Terör Mağdurları Derneğinden İsrail'e Kınama

15.05.2018 - 11:43, Güncelleme: 15.05.2018 - 11:43
 

Çubuk Terör Mağdurları Derneğinden İsrail'e Kınama

ANKARA (AA) - Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Gazze sınırında dün düzenlenen gösterilerde İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu...

ANKARA (AA) - Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Gazze sınırında dün düzenlenen gösterilerde İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu 59 Filistinlinin şehit edilmesini kınadı.Avan, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in katliamına tüm dünyanın sessiz kalarak ortak olduğunu savundu. ABD Başkanı Donald Trump'ın Batı Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıdığını ilan etmesinin ardından bölgede olayların körüklendiğinin altını çizen Avan, katliamda ABD'nin de en büyük paya sahip olduğunu vurguladı. ABD'nin olduğu her yerde gözyaşı ve zulmün hakim olduğunu ifade eden Avan, şunları kaydetti:"Filistin'de ABD’nin desteği ile acımasızca yaşlı kadın, çocuk demeden sivilleri katleden İsrail'i şiddet ve nefretle kınıyoruz. Katil İsrail’in, masumların kanlarında boğulacağı günler yakındır. ABD ve İsrail’in katliamlarına karşı sessiz kalan İslam dünyasının bir kısım kukla ve işbirlikçi yöneticilerini de şiddet ve nefretle kınıyoruz. Gösterilerde hayatını kaybeden Filistinli din kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz."
ANKARA (AA) - Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Gazze sınırında dün düzenlenen gösterilerde İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu...

ANKARA (AA) - Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Gazze sınırında dün düzenlenen gösterilerde İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu 59 Filistinlinin şehit edilmesini kınadı.

Avan, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in katliamına tüm dünyanın sessiz kalarak ortak olduğunu savundu.

ABD Başkanı Donald Trump'ın Batı Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıdığını ilan etmesinin ardından bölgede olayların körüklendiğinin altını çizen Avan, katliamda ABD'nin de en büyük paya sahip olduğunu vurguladı.

ABD'nin olduğu her yerde gözyaşı ve zulmün hakim olduğunu ifade eden Avan, şunları kaydetti:

"Filistin'de ABD’nin desteği ile acımasızca yaşlı kadın, çocuk demeden sivilleri katleden İsrail'i şiddet ve nefretle kınıyoruz. Katil İsrail’in, masumların kanlarında boğulacağı günler yakındır. ABD ve İsrail’in katliamlarına karşı sessiz kalan İslam dünyasının bir kısım kukla ve işbirlikçi yöneticilerini de şiddet ve nefretle kınıyoruz. Gösterilerde hayatını kaybeden Filistinli din kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.