pendik escort bayan
ak

Çubuk Platformu Derneğinden "Ulaşım" Raporu

01.12.2017 - 12:43, Güncelleme: 01.12.2017 - 12:43
 

Çubuk Platformu Derneğinden "Ulaşım" Raporu

ANKARA (AA) - Çubuk Platformu Derneği Başkanı Şuayip Yaman, ilçede ulaşım sorununa ilişkin hazırladıkları raporları yetkililere gönderdiklerini bildirdi....

ANKARA (AA) - Çubuk Platformu Derneği Başkanı Şuayip Yaman, ilçede ulaşım sorununa ilişkin hazırladıkları raporları yetkililere gönderdiklerini bildirdi. Yaman, yaptığı yazılı açıklamada, dernek olarak ilçedeki ulaşım sorununu tespit etmek ve çözüm önerilerini yetkililere bildirmek üzere "Ulaşım Komisyonu" kurduklarını belirtti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı’nın değişmesiyle birlikte sorunlarının çözümü konusunda kendilerin de bir umut oluştuğunu ve yeniden raporları güncelleyerek yetkililere sunduklarını vurgulayan Yaman, şunları kaydetti:"Komisyon olarak hem ulaşım sektörü temsilcileri ve otobüs şoförleriyle gem de yolculardan oluşan bine yakın vatandaşla bire bir konuşarak, bu sorunları ve çözüm önerilerini rapor haline getirdik. Göreve gelir gelmez ulaşım ile ilgili sorunları çözmeye başlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Tuna, sorunların çözümü noktasında biz de yeniden umut oluşmasına neden oldu. İnşallah yeni başkanımız bu sorunlara duyarsız kalmaz ve ilçemizin en büyük sorunundan biri olan ulaşıma kesin çözüm bulunur." Çubuk’un ulaşım sorunun bir türlü çözüme ulaştırılamadığını savunan Yaman, "O günden bugüne ilçenin diğer sorunlarının yanı sıra ulaşım sorunları da katlanarak bugünlere geldi. Hergün yetersiz otobüs ve servis tipi küçük otobüsler nedeniyle ulaşımda izdiham ve kaos oluyor. Hazırladığımız raporlar detaylı incelenip, çözüm önerilerimiz dikkate alınırsa sorunlar çözülür." ifadesini kullandı.
ANKARA (AA) - Çubuk Platformu Derneği Başkanı Şuayip Yaman, ilçede ulaşım sorununa ilişkin hazırladıkları raporları yetkililere gönderdiklerini bildirdi....

ANKARA (AA) - Çubuk Platformu Derneği Başkanı Şuayip Yaman, ilçede ulaşım sorununa ilişkin hazırladıkları raporları yetkililere gönderdiklerini bildirdi.

Yaman, yaptığı yazılı açıklamada, dernek olarak ilçedeki ulaşım sorununu tespit etmek ve çözüm önerilerini yetkililere bildirmek üzere "Ulaşım Komisyonu" kurduklarını belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı’nın değişmesiyle birlikte sorunlarının çözümü konusunda kendilerin de bir umut oluştuğunu ve yeniden raporları güncelleyerek yetkililere sunduklarını vurgulayan Yaman, şunları kaydetti:

"Komisyon olarak hem ulaşım sektörü temsilcileri ve otobüs şoförleriyle gem de yolculardan oluşan bine yakın vatandaşla bire bir konuşarak, bu sorunları ve çözüm önerilerini rapor haline getirdik. Göreve gelir gelmez ulaşım ile ilgili sorunları çözmeye başlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Tuna, sorunların çözümü noktasında biz de yeniden umut oluşmasına neden oldu. İnşallah yeni başkanımız bu sorunlara duyarsız kalmaz ve ilçemizin en büyük sorunundan biri olan ulaşıma kesin çözüm bulunur."

Çubuk’un ulaşım sorunun bir türlü çözüme ulaştırılamadığını savunan Yaman, "O günden bugüne ilçenin diğer sorunlarının yanı sıra ulaşım sorunları da katlanarak bugünlere geldi. Hergün yetersiz otobüs ve servis tipi küçük otobüsler nedeniyle ulaşımda izdiham ve kaos oluyor. Hazırladığımız raporlar detaylı incelenip, çözüm önerilerimiz dikkate alınırsa sorunlar çözülür." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.