pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çubuk İmder Genel Kurulu Yapıldı

28.04.2019 - 20:03, Güncelleme: 28.04.2019 - 20:03
 

Çubuk İmder Genel Kurulu Yapıldı

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde kurulan Çubuk İnşaat Müteahhitleri Derneği (İMDER) ilk genel kurulunu yaptı. Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy...

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde kurulan Çubuk İnşaat Müteahhitleri Derneği (İMDER) ilk genel kurulunu yaptı. Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurula 60 üye katıldı. Tek listeyle gidilen seçimde başkanlığa oy birliğiyle Uğur Murat Neşeli seçildi.Neşeli, sektörü bir araya getirerek daha güzel bir Çubuk için yeni hizmetler yapmayı amaçladıklarını belirtti. Dernek üyeleriyle ortak projeler yapacaklarını kaydeden Neşeli, şunları söyledi:’’Ortak akılla yöneteceğimiz derneğimiz sayesinde ilçemize ve üyelerimize yönelik güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Uzun soluklu beklentileri karşılamaya dönük projeler üreteceğiz. Gerek bütçe, gerekse üyelerin ekonomik göstergeleriyle, ilçemizin en güçlü iş insanlarını bir araya getirerek güzel bir sinerji yakalayacağımıza inanıyorum.’’ Neşeli'nin yönetim kurulunda Oğuzhan Demirel, Cemal Tekin, Halil Gökçe, Nuri Fidan, Burkay Özgün, Yasin Çakmak yer aldı.
ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde kurulan Çubuk İnşaat Müteahhitleri Derneği (İMDER) ilk genel kurulunu yaptı. Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy...

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde kurulan Çubuk İnşaat Müteahhitleri Derneği (İMDER) ilk genel kurulunu yaptı.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurula 60 üye katıldı. Tek listeyle gidilen seçimde başkanlığa oy birliğiyle Uğur Murat Neşeli seçildi.

Neşeli, sektörü bir araya getirerek daha güzel bir Çubuk için yeni hizmetler yapmayı amaçladıklarını belirtti.

Dernek üyeleriyle ortak projeler yapacaklarını kaydeden Neşeli, şunları söyledi:

’’Ortak akılla yöneteceğimiz derneğimiz sayesinde ilçemize ve üyelerimize yönelik güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Uzun soluklu beklentileri karşılamaya dönük projeler üreteceğiz. Gerek bütçe, gerekse üyelerin ekonomik göstergeleriyle, ilçemizin en güçlü iş insanlarını bir araya getirerek güzel bir sinerji yakalayacağımıza inanıyorum.’’

Neşeli'nin yönetim kurulunda Oğuzhan Demirel, Cemal Tekin, Halil Gökçe, Nuri Fidan, Burkay Özgün, Yasin Çakmak yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.