pendik escort bayan
ak

Çubuk İlçesinde, Kafe Ve Restoran Açılışı

28.07.2016 - 17:58, Güncelleme: 28.07.2016 - 17:58
 

Çubuk İlçesinde, Kafe Ve Restoran Açılışı

Belediye tarafından yapımı tamamlanan cafe ve restoran, törenle açıldı

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde belediye tarafından yapımı tamamlanan cafe ve restoranın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.Yeşil Çubuk Parkına belediye tarafından inşa edilen ve belediyeye ait şirket tarafından işletilecek olan Yeşil Çubuk Ciğercisi Park Izgara Cafe ve Restoranın açılış töreni, demokrasi ve milli irade şehitleri için din görevlisi Ahmet Karakuş tarafından okunan Kur'an-ı Kerim ve İlçe Müftüsü Bilal Kara tarafından edilen dualarla başladı.Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye'de olağanüstü günler yaşandığını bildirdi.Akşamları meydanlarda nöbette olduklarını, gündüzleri ise işlerinin başında bulunduklarını belirten Şahin, "Çubuk'un yeni sosyal hizmetlere ihtiyacı var. Bu anlamda açılan mekan önemli bir hizmettir. Çünkü ikisi de bizim görevlerimizdendir. İkisinin de yapılması gerekiyor. Biri diğerine engel değil. Tabi hayatın doğal akışında devam etmesi gerekiyor. Buranın açılmasından dolayı belediye ekibine çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise bin yıldan bu tarafa vatan için şehit olan tüm şehitleri rahmetle ve minnetle andığını söyledi.15 Temmuz'da yaşanan olaylarda hayatını kaybeden şehitleri rahmetle andıklarını ifade eden Acehan, şunları söyledi:"Hüzünlü bir günde böylesi önemli bir açılış yapıyoruz. Önümüzdeki dönemde de Selimiye Cami'nden başlayarak 62 dönümlük bir bölümde yeni bir park çalışmasını başlatıyoruz. Bu çalışmalara adım adım geçeceğiz. Parkların, gece gündüz dolu ve insanların güvenle nefes alabildiği mekanlar olmasını istiyoruz. Bu amaçla parklarda güvenlik kameraları var ve güvenlik elemanları çalıştırıyoruz. Şirketimiz adına burayı açarken de amacımız kar değildi. Burada vatandaşlarımızın güven, huzur, mutluluk içinde vakit geçirmesini sağlamaktı. Hiçbir kar beklemeden buradaki sosyal hayatı güçlü ve neşeli tutmayı umuyoruz."Açılışa, AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin Karakuş ve Şükrü Acıelma, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruşları temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Belediye tarafından yapımı tamamlanan cafe ve restoran, törenle açıldı

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde belediye tarafından yapımı tamamlanan cafe ve restoranın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Yeşil Çubuk Parkına belediye tarafından inşa edilen ve belediyeye ait şirket tarafından işletilecek olan Yeşil Çubuk Ciğercisi Park Izgara Cafe ve Restoranın açılış töreni, demokrasi ve milli irade şehitleri için din görevlisi Ahmet Karakuş tarafından okunan Kur'an-ı Kerim ve İlçe Müftüsü Bilal Kara tarafından edilen dualarla başladı.

Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye'de olağanüstü günler yaşandığını bildirdi.

Akşamları meydanlarda nöbette olduklarını, gündüzleri ise işlerinin başında bulunduklarını belirten Şahin, "Çubuk'un yeni sosyal hizmetlere ihtiyacı var. Bu anlamda açılan mekan önemli bir hizmettir. Çünkü ikisi de bizim görevlerimizdendir. İkisinin de yapılması gerekiyor. Biri diğerine engel değil. Tabi hayatın doğal akışında devam etmesi gerekiyor. Buranın açılmasından dolayı belediye ekibine çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise bin yıldan bu tarafa vatan için şehit olan tüm şehitleri rahmetle ve minnetle andığını söyledi.

15 Temmuz'da yaşanan olaylarda hayatını kaybeden şehitleri rahmetle andıklarını ifade eden Acehan, şunları söyledi:

"Hüzünlü bir günde böylesi önemli bir açılış yapıyoruz. Önümüzdeki dönemde de Selimiye Cami'nden başlayarak 62 dönümlük bir bölümde yeni bir park çalışmasını başlatıyoruz. Bu çalışmalara adım adım geçeceğiz. Parkların, gece gündüz dolu ve insanların güvenle nefes alabildiği mekanlar olmasını istiyoruz. Bu amaçla parklarda güvenlik kameraları var ve güvenlik elemanları çalıştırıyoruz. Şirketimiz adına burayı açarken de amacımız kar değildi. Burada vatandaşlarımızın güven, huzur, mutluluk içinde vakit geçirmesini sağlamaktı. Hiçbir kar beklemeden buradaki sosyal hayatı güçlü ve neşeli tutmayı umuyoruz."

Açılışa, AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin Karakuş ve Şükrü Acıelma, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruşları temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.