pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çubuk Belediyesi'nden Okul Ve Camilere Destek

30.01.2019 - 14:58, Güncelleme: 30.01.2019 - 14:58
 

Çubuk Belediyesi'nden Okul Ve Camilere Destek

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi tarafından ilçedeki bazı okul ve camilere bank ve çöp konteyneri dağıtıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi tarafından ilçedeki bazı okul ve camilere bank ve çöp konteyneri dağıtıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karakuş, yaptığı açıklamada ilçedeki okul ve camilere toplam 420 bank ve 200 çöp konteyneri dağıtıldığını belirtti. Meliha Hasanali Bostan Çubuk Fen Lisesi Müdürü Servet Gürdağ, belediyenin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Öğrencilerimizin daha güzel bir ortamda eğitim görebilmeleri için her zaman belediyemiz tarafından destek almaktayız" dedi.
ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi tarafından ilçedeki bazı okul ve camilere bank ve çöp konteyneri dağıtıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi tarafından ilçedeki bazı okul ve camilere bank ve çöp konteyneri dağıtıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karakuş, yaptığı açıklamada ilçedeki okul ve camilere toplam 420 bank ve 200 çöp konteyneri dağıtıldığını belirtti.

Meliha Hasanali Bostan Çubuk Fen Lisesi Müdürü Servet Gürdağ, belediyenin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Öğrencilerimizin daha güzel bir ortamda eğitim görebilmeleri için her zaman belediyemiz tarafından destek almaktayız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.