pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çubuk Belediyesinden Esnafa Destek

04.05.2019 - 13:33, Güncelleme: 04.05.2019 - 13:33
 

Çubuk Belediyesinden Esnafa Destek

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, belediyenin çalışmalarında kullanılacak ürünlerin ilçe esnafından alınacağı bildirdi. Demirbaş,...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, belediyenin çalışmalarında kullanılacak ürünlerin ilçe esnafından alınacağı bildirdi. Demirbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyenin hizmet ve çalışmaları kapsamında alacağı tüm ürünlerin ilçe esnafından temin edileceğini söyledi. Milli olmanın yerelden başladığını anlatan Demirbaş, şöyle konuştu:"Belediyecilik gönül işidir. Biz 'gönül belediyeciliği' yapmak için yola çıktık. Adaylık sürecinden bu yana söylediğimiz gibi tüm alanlarda kazanan Çubuk'ta yaşayanlar ve Çubuk olacak. Aldığımız bu karar sayesinde ilçemizde bir nebze de olsa ekonomik canlanma olacak. Böylece kaynaklarımız yine ilçemizde kalacak. Çubuk Belediyesi olarak esnafımıza elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz."
ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, belediyenin çalışmalarında kullanılacak ürünlerin ilçe esnafından alınacağı bildirdi. Demirbaş,...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, belediyenin çalışmalarında kullanılacak ürünlerin ilçe esnafından alınacağı bildirdi.

Demirbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyenin hizmet ve çalışmaları kapsamında alacağı tüm ürünlerin ilçe esnafından temin edileceğini söyledi.

Milli olmanın yerelden başladığını anlatan Demirbaş, şöyle konuştu:

"Belediyecilik gönül işidir. Biz 'gönül belediyeciliği' yapmak için yola çıktık. Adaylık sürecinden bu yana söylediğimiz gibi tüm alanlarda kazanan Çubuk'ta yaşayanlar ve Çubuk olacak. Aldığımız bu karar sayesinde ilçemizde bir nebze de olsa ekonomik canlanma olacak. Böylece kaynaklarımız yine ilçemizde kalacak. Çubuk Belediyesi olarak esnafımıza elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.