pendik escort bayan
ak

Çubuk Belediye Başkanı Acehan'ın, Devlet Hastanesini Ziyareti

Yaşam 11.01.2018 - 14:23, Güncelleme: 11.01.2018 - 14:23
 

Çubuk Belediye Başkanı Acehan'ın, Devlet Hastanesini Ziyareti

ANKARA (AA) - Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nevzat Kılıç, geçen yıl hastaneye 498 bin 704 hastanın başvurduğunu belirtti. Çubuk...

ANKARA (AA) - Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nevzat Kılıç, geçen yıl hastaneye 498 bin 704 hastanın başvurduğunu belirtti. Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kılıç'ı ziyaret etti. Ziyarette hastane hakkında bilgi alan Başkan Acehan, hastanenin çalışmalarının hem kendileri hem de vatandaşlar tarafından yakından takip edildiğini söyledi. Başhekim Kılıç da Ankara'nın Akyurt, Kalecik, Pursaklar ile Çankırı'nın Şabanözü ve Orta ilçelerinden de hasta kabul edilen hastanede 2017 yılı içerisinde 498 bin 704 hastanın tedavi edildiğini belirtti. Hastanede 28 doktor olduğunu aktaran Kılıç, Ankara'ya sevk edilen hasta oranının yüzde 1 olduğunu ifade etti.Kılıç ayrıca, acil serviste bir yılda bakılan hasta sayısının ise 151 bin olduğunu ifade ederek, "Bir yılda 6 bin 301 hasta yatarak tedavi edildi. Bir yılda yaklaşık 5 bine yakın ameliyatımız oldu. Doğum sayımız da 516 adettir. Bunun 320'si normal doğum 196'sı sezeryan doğumdur. Benim ilk geldiğim yıl doğum sayısı 220 idi." dedi.
ANKARA (AA) - Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nevzat Kılıç, geçen yıl hastaneye 498 bin 704 hastanın başvurduğunu belirtti. Çubuk...

ANKARA (AA) - Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nevzat Kılıç, geçen yıl hastaneye 498 bin 704 hastanın başvurduğunu belirtti.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kılıç'ı ziyaret etti.

Ziyarette hastane hakkında bilgi alan Başkan Acehan, hastanenin çalışmalarının hem kendileri hem de vatandaşlar tarafından yakından takip edildiğini söyledi.

Başhekim Kılıç da Ankara'nın Akyurt, Kalecik, Pursaklar ile Çankırı'nın Şabanözü ve Orta ilçelerinden de hasta kabul edilen hastanede 2017 yılı içerisinde 498 bin 704 hastanın tedavi edildiğini belirtti.

Hastanede 28 doktor olduğunu aktaran Kılıç, Ankara'ya sevk edilen hasta oranının yüzde 1 olduğunu ifade etti.

Kılıç ayrıca, acil serviste bir yılda bakılan hasta sayısının ise 151 bin olduğunu ifade ederek, "Bir yılda 6 bin 301 hasta yatarak tedavi edildi. Bir yılda yaklaşık 5 bine yakın ameliyatımız oldu. Doğum sayımız da 516 adettir. Bunun 320'si normal doğum 196'sı sezeryan doğumdur. Benim ilk geldiğim yıl doğum sayısı 220 idi." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.